Zlmdmrhn 6 haftalık hamileyim kese var bebekte toplu iğne ucu kadar dedi ama kalp atışını duymadık haftaya dedi siz nezaman duydunuz acaba??
Sumeye Zlmdmrhn bende ilk başlarda çok korktum çok panik yaptım 16+3 dedi doktor kalp atışı yoktu 1 hafta sonra gel dedi ben 2 hafta sonra gittim çok şükür duydum şu an 17 haftalık oldum şükür 🙏 sende duyarsın inşallah
zynpgdkl Zlmdmrhn bizde ilk gittimizde keseyi göremedi 6 haftalıktı 4 gün sonra gittik kese gözüktü ama kalp atışını duyamıyorum geç döllenme olmuştur dedi 15 gün sonra gel dedi şuan 8+0 salı günü kontrolüm inşallah bende duyarım bebişimin kalp atışını 🙏🏻
Zlmdmrhn Ruhsuz normal yani demi erken daha ben de çok tedirgin oldum 6 yıldır istediğimiz bir bebek bu 😔
Zlmdmrhn Kbramsa aslında alttan da baktı duyabilmek için ama kalp atışını duyamadık sonra daha küçük dedi ama benim içime kurt düştü
Dorukunannesi95 Zlmdmrhn sen 6 haftalik diyosun ama o haftalarda bebişler daha minik oluyor :) evham yapip meleğini de strese sokma :)
Zlmdmrhn Nesrinkrdnz1 inşallah benimkide öyledir yaa küçük daha dedi demekki doğru ben biraz telaşlandım.ilk hamileligimdede duyamamıştık küçük demişlerdi sonra düşük oldu.
Dorukunannesi95 Zlmdmrhn yani yumurtladiktan sonra embriyo bazen geç oluşuyor atıyorum sperm ve yumurta biraz yavaş birleşiyor canim ama asla bi saglik sorunu degil bu herkeste olabiliyor
Nesrinkrdnz1 Zlmdmrhn içini rahat tut güzel düşün güzel olsun Benim ilk gebeliğim kese göründü sonra kanama ve kalp atışlarını duymadan kaybettik şimdi ikizlerimizi haftaya bekliyoruz