Egehaninannesi 11 sene önce ilk doğumumda yaptırdım,yapım aşaması cok önemli ,yapan kişi tecrübeli biri olmalı,yaparken sancı gelebiliyor ki benim gelmişti😅cok zorlandılar yaparken,onun dışında cok güzel geçmişti,yapıldıktan yarım saat sonra fln uyumuşm ben odamda beklerken,arada hemşireler gelip kontrol etmiş,açıklık var mı yok mu die,1/2 saat sonra geldiklerinde beni uyandırdıklarıni hatırlıyorum bebek geliyor uyan hadi die😂babayı ara gelsin dediler,babamız çantamızı Almaya eve gitmişti o sıra,sonra Doğuma alındım,ıkınırken zorlanma oldu çünkü hissetmiyordum bişi,yurt dışında yaşıyoruz biz doktorum Türkçe ıkın anne hadi deyince beni gülme tuttu🙈😅o derece rahattı doğumum,sonra kocaman bişi çıkar gibi oldu içimden kızım gelmiş😍hemen kucağıma verdiler,onlar diktiler biçtiler hiç acıdığını hissetmedim ya kızımın huzuruyla ya ilaç etkisiyle ❤️Cok güzel bi Doğum geçirdim,şuan 28 haftalık hamileyim ,bazen diyorm bunda da yaptırsam sonra da bütün sancıyı mı ceksem bi de onu yaşasam diyorm kararsızım biraz o konuda 🙈😅❤️