Ferhanugurlu Arkadaslar hangisini tavsiye ediyorsunuz 18 günlük kızım var ben sleepy kullanıyordum 2 günden beri birden pişik oldu altı bepanthol mrem jullandım daha kötü oldu acaba bezden mi oldu pişik molfix daha mı iyi
momof3 Ferhanugurlu 12 aylık kızım var,Ben molfixten memnunum.Ama bebeğinize uymayan ya küçük yada büyük gelen bez kullandığınızda sızdırma oluyor dikkat etmek gerek.Sleepy denemek için aldım fiyatı iyi ama bildiğin naylon.Kullanmadan atım
Ysn Ferhanugurlu molfix tavsiye etmiyorum ben dogurmadan önce almistim cok kalin hic memnun kalmadim tasirmada yapti
2kizannesi- Ferhanugurlu Deneyip görmelisin, her insanın cildi gibi bebeklerin cildi de farklı olduğu için başka bebeğe gelen senin bebeğine iyi gelmeyebilir. Örneğin benim kuzenim bebeğine hep Bim'den bez alıyordu marka değil diye kimse almaz yani oysa ki
Ela11 Ferhanugurlu pişik kremini sadece pişik olduğunda değil pişik olmaması için yikadiktan sonra günde 1 kere surebilirsiniz pişik olmadan engellemiş olursunuz bende sleepy aldım birde primanin deneme ürünleri var fakat bildiğin içine parfümü doldurmuşlar gibi sleepy saf sudan olduğu için tercih ettim
Eebruylmz Ferhanugurlu molfix aldım ... Kalın olması etkilemiyor hava almasını bebeğin poposunun... kızımda çok memnunduk inşallah oğlumdada memnun kalırız... İçerik olarak molfix ne kullanıyorsa açıkladı sleepyden farkı yok onunda... Prima vs önermem ama molfix candır 😊