Yagmurerol [silindi] kendi pijama takimlarim sabahligim haric her sey tamam🙏🏽🙏🏽 Kendi eksiklerim tamamlandigi gibi hastane cantami hazirlayacagim💓
[silindi] Yagmurerol önce evlat derlerdi de kulağa boş gelirdi. Şimdi doğmadan biz aynısını yaşıyoruz :)
serpil60 Herşeyimiz tamam bebişimiz için 😃😍 odamızı da hazırlıyoruz halı perde beşik hazır dolabımız da yapılıyor . Şafak 26 kızımız kaldı birtek 😍🤗🙏
[silindi] serpil60 oooh bitmiş bileee azcık kalmışş :) bizimde kızımız olucak inşallah 🎀😍😍 maşallah 💙
Ersozburcin [silindi] anne olmak sona kalmakmış dalga geçiyor annem bak bak nasılmış diye 😂 ama bnm içime sinmiyor dur şunuda alayım ay bu eksik diye paso kendimi öteliyotum😂😂
Ersozburcin [silindi] yok bence pimopirik değil insanın içi el vermiyor ona bişi lazımken kendine almaya 😂😂 mesela bir tuluma verfiğim parayıda biliyorum yani eşim yuh dediği 😂 ama kendime hamile pijaması baktım ben buna bu parayı ölsem vermem diyorum😂😂😂
deletedmom832 [silindi] lohusa takımı,2 adette pamuklu pijama,gümüş kapak aldım şuanlık kolay bizim eksiler hemen tamamlanır önemli olan minikler bence😊
Bebekveben Anneler uygun fiyata amigurumi oyuncaklar ve emzik zincirleri için https://instagram.com/ebrununhobilerii?utm_source=ig_profile_share&igshid=1pcb7jn1u9tyn sayfamı takip edebilirsiniz 😊