Sumeye 17 haftalık hamileyim göğüslerim aşırı büyüdü normal mi sizce göbeğim bile çıkmadı çok az göbeğim yani büyük olması lazım vücutta göğüslerim büyük görünüyor sizce normal mi ya
Daisyy Sumeye benim 2. Ayda göğüsler büyüdü göbek 5 ayda çıkmaya başladı 😁 ki ben ilk 3 ay 3 kilo verdim ama göğüsler büyümüştü hiç de küçülmedi hala büyük eski sutyenleri bıraktım zaten. 27 haftalığım şu an. Yani gayet normal iğneyle falan alakası yok etrafı dinleme sen.
Merveustun Sumeye ben 10 hafta 4 günlük hamileyim hamileligimi öğrendiğim günden beri büyüyor ve dokunamıyorum daha ne kadar büyüyebilir korkusundayim 😑
[silindi] Sumeye kuzum göğüs acısı o kadar cok yasadımki kopcak sandım yaniii çok normal zamanla geçicek ama daha büyüyebilir :) korkma yani :)
Sumeye [silindi] valla korktum çevremdekiker öyle şeyler dediki bende korktum ya ama kan sulandırıcı iğnede kullanıyorum belki ondan da bu kadar aşırı oluyordur bilmiyorum da
[silindi] Sumeye doktorun verdi dimi kan sulandırıcıyı? Gebelikten kaynaklı göğüs acısı ve büyümesi. Doktorunla paylaş bu konuyu ama herşey normal :)
Sumeye Daisyy korktum bi an valla daha önce 4 buçuk aylık düşük yaptım Ozmn böyle birşey başıma gelmemişti ya bu sefer büyüyünce korktum
Sumeye Merveustun 😂 valla vucüt baya değişiyor ne yapalım yavrumuz için katlanacaz insan anne olmadan anlamıyor annemizin neler çektiğini şimdi ise yavaş yavaş anlıyoruz
Sumeye Aspenya44 valla söylemiyor özele gidiyordum 12 ci haftada bıraktım özeli eşimin durumundan dolayı şu an devlete gidiyorum oda daha söylemedi sordum ama söylemedi 1 hafta sonra gidicem inşallah öğrenirim
25agustos Sumeye benimki ilk aydan başladı dokunamıyordum ağrısından. 3 ay sonra düzeldi şimdi normal. İlerde ne olur bilmiyorum 😀
Sumeye 25agustos büyür diyorlar doğuma kadar ya daha ne kadar büyür ki ablam bile bana gülüyor büyüyecek başka yer kalmadı diyor göbek yok göğüs oldu mı komik oluyor ya 😂
nartanemm göğüs şişmesi bendede oldu 6 9 haftalarda ama şimdi sanki yine eski halinimi almaya başladı 13. haftadayım 9 ay boyunca arada böyle birşeyle karşılaşan oldumu
Daisyy Sumeye her kadının her hamileliği farklıdır. İlk hamileliğinle bu da aynı olmayacak. Kanama ve çok şiddetli ağrın olmadığı sürece, bir de bebeğin hareketleri durmadığı sürece hiçbir şey seni endiselendirmesin. Hamileliğin tadını çıkar 😊
1ogrencianne Sumeye ben de 15. haftanın içindeyim karnım yok ama göğüslerim büyüdü inanamadım ama normalmiş 😊
Aspenya44 Sumeye bayada olmuş yani bellidir. Ay ben 10. Haftadayım meraktan çatlıyorum resmen nasıl duruyosun
25agustos Sumeye aynen yapacak bişey yok vaşla cekeçez doğumdan sonra ne olur kim bilir 😀 ameliyat olurum herhalde