Julej Arkadaşlar vinalac kullanan var mı aranızda ? Kutusunun üzerinde gebeler ve emzirme dönemi için yazan varmış pembe renk ama bana eczacı mavi kutu verdi kutusu değişti dedi
Julej Polo benimki de o tamam o zaman dogru demekki pembe kutu görünce internette tedirgin oldum teşekkürler
Polo Julej rica ederim :) Ben çok faydasını gördüm Tüm değerlerim süper gitti Hamile kalmadan önce foliday kaldıktan sonra bunu kullandım Dr kesene dek kullan yani :)
Julej Polo ya banada başla artık çok iyi bi takviye dedi hatta Doğuma kadar devam edeceksin dedi inşallah iyi gelir bebişlerimiz için en iyisi olsun da gerisi önemli değil :)
ikinciprensimgeliyor Ben 27 haftalik oldum.bu haftaya kadar kullandim.doktor simdi kesti decavite baslatti.ama icemiyorum midemi ağrıttı.sanirim tekrar alacam vinalac vitamini doktormla konusup
[silindi] Merhabalar bende hamileliğimi öğrendiğim den itibaren vinalac kullanıyorum şuan 13+4 ..Mavi kutu dediğiniz gibi az bi paket kaldı ..Doktorum içerisinde omega içeren Regenesis max yazdı ve 36 haftaya kadar kullanmamı söyledi.
Merve3 Arkadaslar ama frkindaymki bundannonce folboil kullaniordum ama vinalac kullandigimdan beri idrarda demirimsi bi koku var normal mi acaba sizde gozlemlediniz mi