Ssraa Aklıma bir şey geldi sizinle paylaşmak istedim. Ben 6 aylık hamileyim. Doktora gitmiştim hamile kalmadan regl olmuyorum diye. O da olmazsan bebek de olmaz vesaire demişti işte. Biraz enfeksiyon görünüyor, önce onu temizlemek lazım zorlaştırır dedi. Bana bir vitamin de değil hap da değil kapsül verdi. Adı başlıkta’ki belki bileniniz vardır. Duobalance ben bunu kullandım aynı ay hamile kaldım. Vajinada ki ph dengesini düzenleyerek enfeksiyon mantar vb şeyleri yok ederek engel oluyormuş. Hap bitti ben hamile kaldım dediğim gibi, ve 6 aylık da hamileyim çok şükür maşallah hamd olsun😂 hiç enfeksiyon vb geçirmedim. Ve geçen burada değerlerimi paylasmıstım arkadasın birisi idrarın aşırı temiz hamile bir insanda çok az da olsa bir şeyler olur sende yok ne yapıyorsun diye sormuştu. Yeni dank etti bana. Öyle çok su içen bir insan da değilim günde bir litre anca. Ben bu içtiğim şeyin etkisini olduğunu düşünüyorum. Bi araştırmanızı tavsiye ederim umarım yararını görürsünüz bi kaç kişiye yardımcı olabilirim...🙏🏻
Melosum34 Ssraa çığlık atıcammmm sen nerelerdeydinnnn bu zamana kadarrrrr bu kadar önemli bir şeyiiii bizimle nasıl paylaşmayı unuttursunnnn enfeksiyon bana kafa yapıyor artık o dereceye geldimmmmm 😂
28kbr Yıllar olmuşta belki görürsünüz ben bunu yeni aldım ama gebelik düşünüyorum düşünürken içmemin bi sakıncası var mıdır acaba