Rbs111 melikem1 gördüm kuzum ama erken öğrendim ben gebeliği . Adete 8 gün kala öğrendim geç döllenme olabilir senin çok normal
melikem1 Mucizelerim_06 ikiz olma ihtimali midir boş gebelik dış gebelik gibi bişeymidir bilmiyorum korkuyorum 10gün sonra gel dedi zaman nasıl geçicek:(
melikem1 Canım 3 haftalıkken 271 çıktı dün yaptırdım tekrar 3771 cıktı ikiz olabilir çok yükselmiş dedi dr baktı kese göremedi:(
melikem1 Rbs111 bana alttan bakmadı 10 gün sonra gel dedi inşallah bu sefer göremezse alttan bakar heralde
Mucizelerim_06 Skma canini canin değerin cok guzel yükselmiş görünür o sen rahat ol 10 gün sorma gittiğinde hem keseyi hem bebisi hem kalp atışını duyarsın insalllh 😍 durumundan haberdar et canim
EbruIrmak melikem1 o yüzden görememiş olabilir küçükse daha bende bugün 7+2 diye gittim 6+3 çıkıyo ultrasonda tam duyamadık kalp atışını geç döllenmeymiş
Deryadeniz07 EbruIrmak bende de bu şekilde çıktı. Ama doktorum kalp atışını hiç duymadı. Size ne dedi doktorunuz acaba? Bana bu saatten sonra çok zor duyulması ama birkaç gün daha bekleyelim dedi yıkıldım resmen :( birde kese içinde bebeği gördünüz mü acaba
Rbs111 melikem1 gözükür kuzum bende alttan baktırmasaydım keşke zararlı keşke bekleseydim . Bekle gözükür 😍
Ylztrk13 melikem1 Benm 5. Haftamda karnımdan görunmedı zaten daha cok kucuk görünmez ama bakalım yınede demıstı doktor gercekten görunmedı sonra alttan baktı öyle gördu korkma yanı alttan baksaydı görürdü
Ismihanercan Hiç sıkıntı etme benimde ilk hamileliğim 5 haftalıkken doktora gittiğimizde aynı senin gibi kanda çıktı ama kese görünmedi doktor alttan baktı keşke baktırmasaymışım öyle gördü keseyi ama zararlıymış alttan hatta o günden sonra kese altında hafif kanama başlamış düşük tehlikesi geçirdim ben o yüzden olduğunu düşünüyorum. 2 gün sonra tekrar doktora gittiğimde kese göründe fakat idrara sıkışık gittim yoksa görünmüyor rahmim tersmiş sanırım o yüzdenmiş 🙈 bence bi daha giderken sende idrara sıkışık git keseye baskı olunca daha net görürsün😌
melikem1 Ismihanercan çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız tamam bu sefer gittigimde bende öyle yapıcam inş görürüm☺️