HatunYldrmNazlm Kizlar 66 kiloydum hamile oldugumu ogrenince yani Pazartesi gunu ve daha bi hafta olmadan asiri kilo kaybetim su anda 63 kiloyum. Hamileligime zarar veririmi dusuk falan olmaz demi? Benim gibi asiri kilo kaybeden varmi
Gencanne01 HatunYldrmNazlm bende aynı sekılde kılo kaybettım doktorum ılk üç ayda zayıflarsın merak etme 4 den sonra almaya baslicaksın dedı sen duzenlı beslen Öğün atlama Suan bebek ıcın degıl kendın ıcın beslen çünkü ılk 3 ay bebek kendılıgınden gelısıyor içini ferah tut hayırlısı işe birşey olmaz inşallah 😊
cemileanlar HatunYldrmNazlmcanim ben 66 da hamile kaldım suan 51 kiloyum😯senden de beterim bn çok şükür bebeğim kilo alıyor ve sağlıklı
[silindi] HatunYldrmNazlm 4-5 kilo verdim hiçbir şey olmadı Allah’a şükür. Çok normal çünkü farkınd değilsiniz belki ama yemek alışkanlığınızı değiştirmiş olabilirsiniz daha sağlıklı şeylerke besleniyorsunuzdur. Bide psikolojik olarak yemek yiyemeyebilirsiniz. Ben 6 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu mide bulantım falanda yoktu benim. Öğrendim o gün başladı nedense hep psikolojik bi kendimizi 1 hafta 2 hafta iştahsız yapabiliyoruz çok tuhaf ama olabiliyor. Canınızı sıkmayın ben o verdiğim kiloyuda almadım ama bebeğim haftasondan kilolu. Sağlıklı beslenmek gerekiyor
Sonay HatunYldrmNazlm aşırı Dediğin 3 kilo cnm bunda ne var normal bulantı yada iştah kaybı olduğundan olur iştahın açılınca alırsın o kiloları tabi iştahsızlıgın sebebi başka seylerde olabilir doktora sormakta fayda var . Bende iki kilo kaybettim bulantım geçince aldım. 74 den 79 kiloya çıktım şuan 27 haftalığım
muzisyenanne06 HatunYldrmNazlm bende 11 kilo birden verdim canım hiç üzülme şuan 20. Haftamdayım 3 kilosunu geri aldım 😇😇 ilk zamanlar çok normalmiş
ZeLihaAlimoluMollaolu HatunYldrmNazlm aşırı dediğin 3 kilo canım 😂 bende 9 kilo verdim ama normal sonra geri alıyorsun bizde şimdi 19 haftalığız herşey yolunda çok şükür içini karartma herşey güzel olacak 😉😉