Myhoney Planlı sezeryanla bebeğime 25 mart 2019 da kavuştum.darısı sizlere..2 gece yattım hastanede.3180 doğan bebeğim,çıkarken 2930 a düştü.annayacagınız minik bi meleğim var artık.çok şükür mama vermek zorunda kalmadık.ama ben asla süt konusuna takılmamıstım ve yanıma 1 paket mama almıştım..hiç bi annenin kıstasıda olmamalı bence.dehşet korkularla yattığım ameliyat masasında hiçde sandığım gibi olmadıgını anlayarak kalktım.sonrası ilk gün çok zordu.2.gün hafifleyerek ilerleri ağrılar.. Asla yanınıza sacma sapan şeyler almayın eve gelince çamasır yıkamaktan baska bsy yapmassınız ben gibi. Kesinlikle almanız gerekenler 1-kanama çok oluyo kesinlikle gecelik.öle dantelli mantelli boşa bitek foto çekerken kullandık.bebeğin yüzünü çizmekten baska bişeyr yaramıyor 2-depend 3-gögüs kalkanı kesinlikleee 2. Gün yara oldu.kalkan olmasaydı asla emziremesdim.aventin hem emzirme kalkanı hem koruma kalkanı muhtesem iş görüyor.şuanki aklım olsa gümüş kapağıda alırdım.cnk hala kalkanla emzirebiliyorum yaraları zor iyileşiyor. 4-gögüş iyileştirici krem. Herkese mutlu doğumlara dilerim.Sağlıkla kavuşun bebişlerinize, hayatımda baska hiç bsyde asla hissetmeyecegim bi duyguymuş 💕
Sezgin Myhoney gözünüz aydın olsun darısı biz hamilelere aventin göğüs kalkanından memnun olmanıza sevindim bende alacağım ama acaba diyorum onu almayıp gümüşleri mi alsam bilemedim
Ela1994 Myhoney bende spinal olucam Allahım iZin verirse cok korkuyorum 😒 ama burda yorumları okuyunca biraz rahatlıyorum yinede insanda tedirginlik oluyor ilk gebeliğim🤦🏻♀️
Myhoney xwoman dikiş ağrısı çok olmuyo hafif bi refl agrısı gibi.ayağa kalkıp ilk yürüyüş,wc ye gitmek,ve yataga kalkıp inmek cok zor.
SevgibiR Myhoney yatağa kalkıp inmek ölüm gibi,,😬 solda bı yanma oluyor ara ara başka bişi yok 😹 dimi
Myhoney xwoman bol bol yürüyün,evet çok ağrı yapıyor nefes kesiyo ama sadece ilk gece sonrası gerçekten geçiyor.5. Günümdeyim agrı yok sadece yataktan kalkıp oturmak zor.
Myhoney Ela1994 evet bnde cok korkuyordum,çok telaşlandım.ama cidden baskıyı galan hiç bişey hissetmedim.
Ersozburcin Myhoney benim etrafımda sezeryan yapan herkez 2 gece kaldı. Doktorumda 2 gece demişti🤔 normal doğum tek gece aksilik olmazsa tabi