Ayz Kızlar elhamdulillh o gün bugunmustu. Rabbim bekleyen herkesi kurtarsın 😊 ne zman doğacak bu çocuk nie gelmio derken bugün sabah suyum geldi neyseki,ama düşünün nolur ağrınm gelsin die günlük okumadigim sey kalmiodu hergün yürüyüş ve ev işi yapıyor hurma tüketiyorum blmiyorm tum bunlarin yararı olmsmudur doğuma allah bilir. Nyse biz ilçede oturuyoruz yaklasik 1 bck saatte merkeze gittik yaklaşık 8 bck gibi. ama benim ağrım yok ole ıyiiym. Yatışım yapıldı falan ağrılar gelmeye başladı yavaştan suyum bir yandan geliyor. Tabiki zamanla siddetlendi o ağrı allahın bi lutfu ki devamlı deil nyse ki yoksa.... en son 12 saatte 5 cm oldu açılma ama normal doğum isteyen ben yalvarıyorum herkese nolur sezeryana alın beni anne 1 ay bakmaz msnz bana istemiyormmm kesin alın diorum. Oto ki sezeryan olmams Cnku onlar benim en son radde agrilarimms artık ıkınma hissi geliyor tuvalete gidiyordm bisi gelio katı bisi diorum o bebekmis 😊yani bir anda acilmisim dogumhaneye zor yetisdik.2 3 devamlı ıkınma ile ipek kızıma kavuştum💚darısı yol gözleyen herkese inşallah her doğum kendine özeldir kolay deil ama imkansizda deil hakkınızı helâl edin uzun olabilir. hayırlı doğumlar dilerim sevimli hamişler🤲
Ayz Cimbom spor yapmadim zaten 36.haftaya kadar çalışırım ve masa başıydı.sonrasinda nerdyse her gün yürüyüş yaptm ve gün aşırı da ev spurdm sildim kendimi esirgemedim yani
Minaresad Ayz ben de 36+1im. Daha calisiyorum. Bu hafta bitsin ayrilirim diye dusunuyorum. O zaman hurma tuketmeye baslayayim ben de