Gamze88 esra_nur dün yeğenim okulda küçük bi kaza geçirdi ondan sonra oldu bana da olan,bi an stres panik oldum ondan mı oldu acaba 🧐
Azer Gamze88 herşeyi hissediyor derler belki ondan olmuştur inşallah bidaha olmaz bnmde teni başladı baksana rahim ağzı kısalığı olabilrmiş eğer öyleyse çok önemli bir durum bu😔
Matmazelll Azer bu durumu 20. Haftamdan beri yaşıyorum ben kasılmalarım vardı çok şükür başka bi sorun yok şuan 33+6 yım hala devam ediyor bu sefer bebek daha büyüdüğü için daha ağır oluyor ve kasılmadan nefes alamaz hale geliyosun sen yine doktoruna söyle ama geçmiyo yani zaten tüm hamile bayanlar yaşıyo bu durumu bununla ilgili 13 hafta boyunca çok post okudum🙄korkma ve kendini kasma oluruna bırak stres yapma sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah bebeklerimizi
Azer Matmazelll evet çevremdeki herkesde okuyormuş bnde o yüzden biraz rahattım aslında peki yarıyormuşum sürekli dr istirahat verdi mi
Gamze88 Azer iki hafta önce gittim kontrole herşey normaldi bi anda noldu anlam veremedim ki bende,😢inşh düzeliriz sabaha bişimiz kalmaz 😍
Matmazelll Azer yok vermedi ilaç kullandım hala kullanıyorum 31e kadar çalıştım ama 30 dan sonrası zor oldu işte bebek ağırlaşmaya başladı söyledim doktora 32 ye kadar rapor yazdı sonra 32 de normal doğum iznine çıktım evde bol bol yatıyorum ama yine toplanmalar kasılmalarım var geceleride oluyo uykumdan bile uyanıyorum ama yapcak bişey yok alıştım artk duruma doğuma kadar böyle devam edicek
Azer Gamze88 ay inşallah canım bnde 2 hafta önce gittim normaldi bnde de yeni oldu ama 3 4 defa oldu yürüyüş yaparken oldu eve gelemedim dua ede Ede zor attım Rabnim yardımcımız olsun🙏🏻Sende git bnde yarın gitsem mi diye düşünüyorum rahim ağzı kısalığında oluyormuş bu kasılmalar
Gamze88 Azer geçmezse başka çarem yok gibi ,gene dayanırım da bebeğe bişi olur korkusu başladı içimde,tekmeleri fln da maşalh yerinde ama sağ tarafa vurunca cnm cok acıyor 😖😣iyi olduğunu görmek için gitmekte fayda var galiba yinede ❤️🧿
Azer Gamze88 aynen herşey keşke dememek için gittiğin de yaz canım ne diycem dr sana bnde yazarım sana
Gulsahural Ozlem13 şuan 33+3teyim şu son dönemde aşağıya vuruyor böyle sanki baskı yapıyor normal mi 😏
Matmazelll Gulsahural evet aynısı bende de oluyor az daha aşağıya vursa sanki çıkıvercekmiş gibi hissediyorum ama duruyo çok şükür 😊 nst ye bağlanıyorum sancılarım yok doktor olur bunlar sancıların olmasın biz ona bakalım diyo
Azer Matmazelll şöyle bi 37 38 görsen sende canım inşallah sonrA rahat gelebilr yatarak şişmeyelim bide oda var
Asena_ Azer 24.haftada kasılmalarım başladı iki hafta boyunca hep aynı şeyi yaşadım normaldir dedim kendi kendime bebek hareketi sandım 26.haftada kontrolde vajinal ultrasonla ölçüm yaptı rahim ağzı kısalığından dolayı olduğunu öğrendim bebek değil rahmim toplanıyormuş yani. Progestan fitille adalat diye bir hap verdi şimdi 33.haftaya gireceğim kısmetse kasılmalarım azaldı. Mutlaka ölçtür canım rahim ağzı uzunluğunu inşallah senin öyle bir durum değildir tabi
Azer Asena_ ay inşallah canım sende sağlıcakla al bebişini kucağına🙏🏻 Daha önce fark etmemiş dr kısalığını bianda mı kısalıyor peki
Asena_ Damlas sende görün canım mutlaka başka bir doktora falan git en azından garantiye alırsın için rahat eder
Damlas Asena_ riski öğrenir öğrenmez değiştirdim canım, güvenim bitti, bu alanda uzman bi hocaya geçtim aynı gün. Sağolsun çok iyi .🥰
Matmazelll Azer inşallah canım bende 35 bari görelim diyoruz doktorumda 35 i görelim diyo 😊şimdilik iyi gidiyoruz bakalım. Ben çok kilo almadım 6 kilo aldım doğuma az kaldı zaten iştah normal ne açık ne kapalı şişmeden bitircez inşallah 😊
Asena_ Azer amin canım inşallah cümlemiz 🙏🏻 Bu zaten uzalıp kısalan bir şeymiş doktorum her kontrolde mutlaka ölçer vajinadan bu konuda çok titiz kasılmalar yüzünden olmuş