Nazoliii SARAMAZE19 bi zarari yok sonucta demi 🙈 hz.meryemin lakabi ve mekkenin 2. Ismi diye istemistim ben 🤗
DemetDigesu Kezya canım sen kac haftalıksın benım 9+1 happy mom applicatıona gore anne bebegın haraketlerını hıssetmeye baslıyormus benım atma seklınde bırsey oluyor o mu acaba🤔
Kezya DemetDigesu anladım francesko😕 koy bakalım ya madem eşin baskın çıktı. Kız olursa da senin istediğin olur
DemetDigesu Kezya yok canım o kadar uzun voylu degıl ben karısmam kız olunca dedı beyfendı aslında cok sacma onlar ne yaptıkarkı bız bulantı cekıyoruz bız sancı cekıyoruz nedır bu baba adı merakı cok sacma
Sky Minigimkizim nasıl bir çocuk acaba ya eşim çok istedi koymayı onun istegi ile koyduk biraz tanıdığınız mirayı anlatabilirmisiniz ☺️
IzguVeAnnesi Ben41+2’yim 36. Haftasinda karar verdik daha dogrusu esimin koymasini istedim kizimizin ismini. Aslinda ben Umay istiyordum en cok esimin ailesi anlamini sevmedi garip buldu inanc kisminda . Sonra İzgü dedim onunda soylenisini kabullenemediler. Ona da tamam dedim artik birgun sen koy kizimizin ismini tek bir isim olsun dedim. Arastirirken esim kendi iki isminin bas kelimelerinden isim buldu resmen☺️ onceden aklimda olan guzel isim dedigim bir isimdi bu hemde ve en çok Türkçe kökenli olmasi onemliydi isimlerin benim icin. Dua ettim hep umarim kökeni Türkçe bir isim bulur diye . Günce olacak kızımızın ismi insallah 🥰
Hilalalara Minigimkizim benim aklımda iki isim vardı Elizan ve Mihrimah iki arasında çok gittim geldim ve sonunda Elizan Duru koymaya karar verdik. Elizan ve mihrimah ismide çok duyulmuş bi isim değiller