HAMISHAZ Selam hanimlar . Ben yurtdisinda yasiyorum bugun kontrolumuz vardi ve bebegimiz inanilmaz sakin sadece ellerini oynatti bir kac kez :) Doktorda firsat benim icin bu hemen olcumleri yapayim dedi ve cok sukur hersey yolunda imis . Lakin bende inanilmaz bir vucut agrisi kirginlik ve yorgunluk var ayaklarim inanilmaz kasiliyor ve buz gibi devamli iki dakika ayakta kalamiyorum ocakta yemek yaparken bile oturuyorum sandalyeye o sekilde yapiyorum sizlerde boyle birsey yasadiniz mi ?
Yaser27 HAMISHAZ bende öyleydim canım kanın düşünüyor büyük ihtimalle kan değerlerine bi baktır istersen
Ndd HAMISHAZ doktor her şey yolunda diyosa içini ferah tut canım. Dönem dönem oluyor boyle seyler. Mide bulantısı bıtıyor başka şey başlıyor bence yaşadığın şey geçici.
Aysnrplt HAMISHAZ bende de var o halsizlik bir de hemen yoruluyorum. Ben ki evin genel temizliğini dip bucak 3 günde bitiren insandım. Temizliğe başlayayım dedim iki günde mutfak dolaplarını zor bitirdim. 1 saat ayaktaysam 2 saat uzanıyorum 😂
HAMISHAZ Yaser27 merhaba sadece d vitamini eksik dedi onu verdi ama inanilmaz derecede meyve ve sebze takviyesi yapiyorum yataktan kafam kalkmiyor ...
HAMISHAZ Ndd ilk gebelik olunca tedirgin oluyorum bir de yatmaya aliskin bir insan degilim o yuzden oluyor iste :) alisma sureci benimki diyelim