CansuBolatSerinyel Arkadaşlar 17 haftadayım doktorum benden ultrosyon istedi bu nasıl bişey bilen varmı
YazCilegi CansuBolatSerinyel 17.hafada ne istemiş olabilir diye düşünüyorum. Belki yanlış anlamışsınızdır açıkcası ben de anlayamadım 🙄
husniyealtun CansuBolatSerinyel detay ultrason olmasin. Ultrosyon diye bir sey hic duymadim muhtemelen yanlis anladiniz ama.. 22 haftalarda genelde detay ultrasona girilir bunu da uzman bir perinatolog yapar. Genelde bu kisilerde normal takibimizi yapan drlarimiz degildir. Drun bence bundan bahsetmistir. Istersen sor tekrar
ipeknaZ Yanlış anlamış olabilirsin . Ultrasonu zaten ilk gittiğiniz günden itibaren çekerler . Ultrosyon diye bir şey de yok sanırım.
EnginDenizim Detayli ultrason 20 haftadan sonra isteniyor genelde. Bi durum mu gördü acaba ne dedi de istedi onu aciklasaniz bizde ona göre yorumlayabiliriz
CansuBolatSerinyel EnginDenizim ayın 20 side yaptırıcam zaten ozamana 20 haftalık oluyor bide ben riskli gebelige gidiyorum ama bebem için kötü bişey demedi
EnginDenizim CansuBolatSerinyel canım bende riskli gebe sayildim hem yaş hem 2 defa mide küçültme ameliyatı hemde 6 düşük oldu diye. Ayrıntılı ultrasona gonderdiler sukur sıkıntı cikmadi.
Balcanli Hayatımda duyduğum en değişik kelimeler 😐 urturasyon diyen mi dersin ulturasyon diyen miii 🤔🤔 resmen okurken doğrusunu unuttum.
CansuBolatSerinyel EnginDenizim teşekkürler ilk gebeligim oldugu için neoldunu bilmiyordum ondan sordum