Sengulkrgz BaharSefvan yok ben almadim alacagim... Yatagi yok yatagini ayri aliyorsun onlarda 200 lira bir sey iyi bir sey alayim dersen
Sengulkrgz BaharSefvan biri bir sitede baby max da onerdi oda iyiymis...fiyati 375 di indirime girmis normalde 450mis...Internet sitesi minicity
Yadigar14 Biz ilk ağır eşyalarından başladık bebeğimi yanimdan ayırmak istemedim oda da yapmak istemedim minnacık bir minnosu tek başına koca odada bırakamam büyük 4 yaşına kadar kullanabileceği cekmeceli beşik aldık 4 çekmecesi var 1 dolabı var yanında sonra pusetli 2 li bebek arabası aldık uygundu 750tl ye bulduk db johnson un sonra yavaş yavaş eksiklerini almaya başladık çok şükür az kaldı eksigimiz para biriktirip eksiklerini tamamlıyorum yavaş yavaş kıyafetlerinin çoğunu aldım bornoz seti bakim seti battaniyesi alt açması yorgani uyku seti çarşafı yaptırdık civildeki 10 lu hastane çıkışını çok beğendim ama bir de e bebek tekine bakicam hafta sonu heyecandan duramıyorum internet sitelerinde çok pahalı herşey