Papatya85 16. Haftadayım ikiz gebelik.şimdiye kadar hiç karnım büyümemişti ama 2 gündür o kadar hızlı büyüdü ki sanki 6 aylık hamile gibiyim karnım şişti resmen.sizde böyle olanlar var mı? Göbek ne zaman çıktı?
evrimmm Papatya85 bende sizin gibiyim ikiz gebeyim gören kaç aylık diye soruyor ayını söyleyince karnımın büyüklüğünden ikizmi diyorlar 🤣 evet diyorum her seferinde artık alıştım
feyzaa34 Papatya85 oy kuzum benim maşallah bebek büyüyor işte ☺ benimde 15 haftalik cıktı baya belli oluyor kıyafetler olmuyor😅
Haribo42 Papatya85 ben hamile oldugumu ke dim bile anlamiyorum:D ciksin ya ilk hamileligim hevesim’var:))
Nihanak Benimde tek gebelik kendim zaten kilolu gebe kaldim normalde de hamile.gibi gobegim vardi benim. 13 haftaligim toplamda 600 gr kilo almisim ama pantolonlarimin hic biri olmuyo oluyo aslnda ama sıkıyo acayip rahatsiz hissediorm yaklasik 3 4 haftadir gebe pantolonu aldm.erkenden ancak onla rahat ediorm. Benim de anlamadigim bu 600 gr kilo aldm ama neden genisledim anlamiyorum 😤 benim gibi olan var.mi peki kilo almadigi halde genisleyen