babymomm Kbranur41 ben 1 kere oldum o da parmağımı kesmiştim mecburu olmak zorunda kaldım dokundu daha da yaptıramadım
Kbranur41 MerveNuur 27 haftalıgım bende saglık ocagı vuralım diyor ila bende istemiyorum vurulmak doktorumda gerek yok dedi
Kbranur41 MerveNuur 27 haftalıgım bende saglık ocagı vuralım diyor ila bende istemiyorum vurulmak doktorumda gerek yok dedi
EceBaysal Kızlar öncelikle tabiki allah korusun kimsenin başına gelmesini istemem. Bende tetenoz aşısı olmak istemedim korktuğum için iğneden. Hepimiz diyoruz ki özel hastanede doğum yapacağız ne tetenozu diyoruz. Başımıza gelmez diyoruz ama yenidoğan tetenozu diye bir gerçek var maalesef. Bu sene bütün izmir çalkalandı sırf bu yüzden çok lüks bir özel haftanede yenidoğan bebek hastane ekipmanları yüzünden yenidoğan tetenozuna yakalandı ve vefat etti. Allah korusun aşının önemi çok büyük. 1. Doz bizleri ikinci doz ise bebeğimizi koruyor bence yaptırın risk almaya değmez.!
Sweetybaby Ben dün ilk dozu oldum. Aşı olurken hiç acımadı ama akşama doğru kolum ağrımaya başladı ve hala devam ediyor. Sol tarafıma yatamıyorum 3 gün sürecekmiş sanırım 😓😓😓
Saime81 Kbranur41 doktora hiç sormadım bu aklıma gelmedi bu aydan sonra geç olmuştur o 20 ile 24. Haftada oluyor