Esraaaahmey Kızlar merhaba ben en son 21 haftam da doktor kontrolüne gitmişim suan 27 haftalığım bu hafta gidecem kontrole şeker yuklemesi icin yanı konuşmak icin hala onda da tam emin değilim dün sağlık ocağında idrar kan bütün tahlilleri verdim kansızlıkla b12 eksikliği çıktı kan hapı ve decavit kullanıyorum sormak istediğim su siz kaç hafta da bir kontrole gidiyorsunuz ben simdi bir 6 hafta kadar gitmedim burda okuduklarım cok endişeye düşürüyor beni su azalması bebeğin esiginin asagida olmasi olayı uzun oldu kusura bakmayın
EsZe Esraaaahmey ben ayda bir gidiyorum ama 1 ay zor bekliyorum bana kalsa 2 haftada bir gidicem. Neden çok gitmek istemiyosunuz ki?
AkileUqur Esraaaahmey çok ara vermişsin cnm... Ben 15 günde bı gidiyorum.. böyle yapma her an herşey olabilir 😱
Esraaaahmey Aslında toplam 1 buçuk ay yapıyor bir buçuk ay önce gitmişim cok mu ara vermişim aslında cok gitmek istemiyorum
defnekrmn Esraaaahmey şuan 34+4 haftalığım ve bu zmana kadar ayda bir gidiyordum doktora artık her hafta gideceğim ☺️
Rabiaibrahim0803 Esraaaahmey canım ayda bir kontrole gitsen senin için daha iyi olur içinde rahat eder
feyzaa34 [silindi] idrar yolu iltihabim var idrar kulturu verdim baya uğraştık bide eşim paranoyak bebek nasıl iyimi hadi gidelim allahtan doktor niye geldin demiyor her defasinda😅
[silindi] feyzaa34 😂😂kadınlar deli olur erkekler amannn der sende tam tersi geçmiş olsun Allah şifa versin karnın büyüyünce telaşı azalır ❤️