sevgitekes Alyamina bende öyleyim erkeklerle bile paylasamiyorum hiç bir yere yollamiyorum okeye gitmek istiyo unutturdum şükür 😁
Gyed Alyamina sorma ya bu 3. Bebeğim 35 haftalık hamileyim adam gözümde pek değerli oldu sürekli soruyom sen beni güzel buluyor musun 😕😕
Polo Alyamina ben çok relaxım Kıskançlık beni rahtsız edio Kıskancak olsam hemen kendimi frenliyorum ve ne kadar saçma oldugunu düşünüorum Ondan darlamıorumda eşimi Kıskanmıormda Kalbimde ruhumda rahat edio böylece 😀
Gyed sevgitekes suan benimki kahvede masaj istedim yorgunum dedi ve sonuç kahvede çok üzüyor beni hiç ilgilenmiyor ama doğum yapayim az kendime geleyim ona bu yaptıklarını tek tek uygulayacam
Nebahathumeyra Ben de kıskanç biriyim çok göstermem ı da göstereceğim şeyler yapmaz ama hamilelikte ekstra bir kıskançlık yaşamıyorum ben açıkcası normalde nasılsam öyleyim yani 😊🙈
ikinciprensimgeliyor Ben dizi izlerken baktgi kadinlari bile kiskanir oldum saçma sapan bir ınsan oldum🤣
sevgitekes Gyed bırakma kız hayatta yollamam kırk yılda bir yani altı aylık evliyiz ilk iki ay safligima geldi bişey demedim daha yasak alıştı da en iyisi senle ilgilensin Ztn hormonlar derken moral sıfır bizim de evde bütün gün canımız sıkılıyo
ikinciprensimgeliyor Gyed Benimki de oyle.2. Hamileligim.karnim sistikce ilgi çekmemeye basladim.bi dogurim hayirlsiyla sen gorursun diyorum🤣
Gyed sevgitekes canım ben 15 yıllık evliyim ben durduramadım boşanma aşamasına geldik evi terk ettim ama ama vaz gecmedi artık uğraşamam yaaa çok yoruldum
sevgitekes Gyed sağolsun benim eşim öyle deil kiyamiyo bana illa ki uyucagi olur suan yok ama en azından durdurdum
sevgitekes Alyamina naz yapcaksin 😁 bide hiç kavgamız küsmemiz olmaz kibarca severek konuşarak anlatcaksin herşey iyilikle yaşım da 18 😁 Ztn bebisimizi öğrendikten beri o kadar eve bağlandı ki