Minnakfasulyem Arkadaşlar ben öğretmenim Doğum iznine ayrılacağım fakat kafama takılan bir şey var 31+0 da mı ayrılmam lazım yoksa 32+0 da mı ?
oglumvebenn Merhaba, ben de aynı durumdayım da, 32+0 dan sonra istediğimiz gün ayrılabiliriz değil mi? 37 ye kadar istersek çalışabiliyoruz diye biliyorum ama doğru mudur?
oglumvebenn Gulendam34 yani şöyle, 32+2 de doktoruma gitsem, rapor alsam, ertesi gün okula teslim etsem olur değil mi?
Zelihaurgun oglumvebenn olur canım benim aldığım raporda kaç haftalık olduğum bile yazmıyor 32 dolmadan da alabiliyorsun dolduktan sonrada biraz doktoruna da bağlı
Daisyy Arkadaşlar doktor benim 32+0 olduğumu nasıl bilecek benim söylemem yeterli mi? Sağlık ocağında gebelik kaydım var acaba o tarih sağlık sistemine geçiyor da oradan mi kontrol ediyor? Ben o tarihe göre 3 mayısta 33+0 oluyorum. O gün gittiğimde bana 32+0 olduğunu nereden anlayacağım demezler dimi😁
Gulendam34 Daisyy sat söylüyorsun ona göre düzenleniyor erken olduğu halde 32. Hafta dersen bebek te dogmazsa bu sefer doğum sonrası raporunu az kullanmış olacaksın :)
jennifer34 32+0 olmanız gerekiyor. Ayrıca raporu alıp illaki bizzat işverene orjinal raporu vermenize gerek yok. Sistemden görüyorlar. Fakat devlet kurumunda öğretmenseniz illaki orjinal raporu isteyebilirler diye düşünüyorum. Tam hafta ve gününüzü doktorunuz söylüyor ve ona göre veriyor raporu.
Zelihaurgun Minnakfasulyem 32+0 canım ama az önce de yazdım biraz doktoruna da bağlı 29 da olana bile verebiliyor doktor zaten yaza denk geliyor izin kullanın gitsin☺️
Minnakfasulyem Zelihaurgun benim gittiğim hastanede rapor kısmı ayrı sanırım doktordan önce onlar düzenliyor sonra da doktor onaylıyor. Bu son adet tarihimiz her kontrolde giriliyor ya kayıt altına alınıyor mu acaba ya
Daisyy Gulendam34 anladım teşekkür ederim benim son adet tarihim 22 eylül. 3 mayısta tam 32+0 olduğumu hesapladım doğru mu acaba?
Minnakfasulyem Ben 31+0 diye biliyordum üzüldüm şimdi ya bi hafta daha gidecek zaten Doğum sonrası kullnanamıyorum