Mellekk 21 haftalık olduk her dakıka korku ve endişe içindeyim ya bebeğime bi şey olursa olduysa diye korkuyorum . Benim gibi olan var mı korkularınızı yenebiliyor musunuz
Gamze88 Mellekk korkmayın iyi şeyler düşünün ,korktuğunuz zaman daha cok stres yapıyorsunuz buda bebeğe yansıyor ,olabildiğince güzel şeyler düşünün kiii güzel günlerimiz gelsin no stres no panik ❤️
Gamze88 Mellekk yapmayın yapmayın allah ömür verdiyse ne yazdıysa o olacak ,inşh kötü bişi yoktur ama üzmeyin güzel canlarınzı durduk yere❤️❤️
Depresif_polyanna Mellekk rahim genişlemesi yüzünden diyodu en son ama başka nedenlerden de olabileceğini okumuştum iyice paranoya yaptım 😣
Mellekk Depresif_polyanna okuma öyle şeyleri hamilelikte normal bence ağrıyabilir canım internette en kötü şeyler yazıyor
Depresif_polyanna Mellekk ister istemez cevap arıyorum ama yok erken doğum yok bilmem ne derken moralim sıfır oldu
Mellekk Depresif_polyanna önceden bende okurdum doktorum tam tersini derdi boşuna moralimi bozmuş oluyordum yanı. Moralini bozma her şey Allahtan . İnşallah sıkıntısız doğar Bebişlerimiz
Gazell Doktor ayda 1 ultrasona girmemin yeterli olduğunu söylüyor ama ben 1 haftada 3kere farklı hastane ve doktorlara muayene oluyorum sen düşün bende ki endişe ve korkuyu doktor iyi diyor ertesi gün yine aynı endişe ya birşey olmuşsa diye sonra ki gün yine doktor benden biktilar