Series26 elemmm__ aynen canım benimde 3 kat hatta 4 e yakın artmıştı doktorum ikiz mi acaba dedi kesede tek görene kadar öyle sandık sağlıklı ilerliyo çok şükür ☺️☺️☺️ Düşmesinde çok artsada olur içini ferah tut 😇
Dygtrn elemmm__ zaten arada 5gün var iki günde iki katı artması lazım 5gündeki artışı gayet normal canım 😁
DemetDigesu Canım bunda korkulcak bırsey yok bence saglıklı gebelıklerde boyle artar benımde oyle oldu uc katı nerdeyse hatta ıkız mı dedık tek cıktı
Sdt Canım benim ilk 400 çıkmıştı iki gün sonra 700 çıktı iki gün sonra tekrar baktırmıştım 2600 çıktı doktorum da ikiz olabilir değerin iki katın üstünde artmış demişti 10 haftalık hamileyim tek kese göründü bakıldığı zaman ☺️ 6. Haftadan beri gitmedim doktora ama en son tek demişti bebeğime ikiz olsa o zaman çıkardı herhalde 😏🙄😀
DemetDigesu elemmm__ 6 haftalıken gorursun canım bazen boyle oluyor yanı doktorun cıhazı ıyı degıldır ben 4. Haftada gordum keseyı
EsZe elemmm__ o zaman takılmayın yolundadır her şey. KArından 5000lerde falan görünebiliyo kese. Hayırlısı olsun 😊 benim de başta çok yavaş artıp korkutmuştu bizi, sonradan 4 kat artıp arayı kapattı 😀
elemmm__ 978 olması gerekiyordu 2342 olunca bi düşündüm içime dert oldu ama sağolun gerçekten rahatlattınız 😊