Rknvlkn Merhaba kızlar sağlık ocağı bana tetanoz aşısı için 16. Haftada gel dedi ama okuduğum birçok yerde 20. Haftada falan yaptırılmış. Beni erken mi çağırdılar acaba ❓
FatmaAtess Rknvlkn canım normalde hareketlerini hissetmeden yapmıyolar ben de ilk dozunu dün oldum 20+3 üm
Depresif_polyanna Rknvlkn beni 18.haftada çağırmıştı ama 19. Haftada gittim. Doğrusu hangisidir bilmiyorum
Eminer Rknvlkn seni erken cagirmislar canm nedenini bilmiyorum ama ben de 20. haftamda oldum 2 ci dozuda 30 haftalikken oldum once bebegin kalp atislarini dinlediler sinra vuruldular 1 hafta sonra tekrar bebegin kalp atislarini dinlediler
Rknvlkn FatmaAtess bende öyle okuyunca gitmedim 17. Haftama giricem 2 gün sonra 20. Haftamı beklemeli miyim sence
purplella Benide sağlık ocağından 16 dan sonra yapıyoruz gelin diye aradılar doktorum en az 20 21 haftadan sonra deyinxe 22+3 de yaptırdım d
Zero2121 Ben 16 haftalikken gitmistm saglik ocaginda ki hemsire bana 22 hafts gel dedi ama doktorla konus izin verirse gel yapariz igneni demisti