MelikeGkhn 32+5 teyim midemi üşüttüm sabah şiddetli kusma ve baş ağrım vardı ağrı kesici parol içip çıkardım öğleden sonra bi tane daha içtim mi hatırlayamadım ama içtim galiba şiddetli baş ağrısına dayanamayıp bi tane daha parol içip yattım şimdi iyiyim çok şükür bu içtiğim parolların Allah korusun bi zararı var mıdır bebeğime. Sağ olun şimdiden🌺
Hllswm MelikeGkhn geçmiş olsun ilk içtiğiniz parolu hemen mi çıkarttınız ikinciyi kac saat sonra aldınız gebelikte kullanılabilen en güvenli agrı kesici paroldur içiniz rahat olsun ☺
Hulyarsln MelikeGkhn hamilelikte günde üç taneye kadar belirli saat aralıklarında parol içilebiliyor yinede doktorunuza danışın her gebelik farklı seyrediyor çünkü..
hillkaya MelikeGkhn ilk içtiğini 5 dk içinde çıkardıysan üstüne hemen bidaha içebilirsin hatta canım parol en güvenilir ağrı kesici günde 3 taneye kadar alabilirsin. Durumun için yine doktorunla bi görüş
MelikeGkhn Sinem21 evet ben de o yüzden parol seçtim ama üst üste içmenin zararı olur mu ondan tedirgin oluyorum
MelikeGkhn Hllswm bi saat filan sonra çıkardım ama sonra içtiğim 2 tane üst üste duruyor ağrım da kesildi teşekkür ederim cevap için bu arada
MelikeGkhn Kevserbtr doktorum kasık bacak ağrın olursa gümde bi tane demişti o yüzden korktum teşekkür ederim cevap için 3 4 tane sıkıntı olmuyordur inşaallah dediğiniz gibi
MelikeGkhn hillkaya yok içmesem hatta 2 de diyebiliriz ama üst üste olması tedirgin etti sağ olun inşaallah öyle olur🙏🏻