Devran 36+2 idi 2.700 dü pazartesi şuan 37 oldum pazartesi kontrolüm var gene önümüzdeki hafta ya doğurtcak doktor 😊 sezeryan olucam tansyonum var 😕
tugbamehmetbaki MYSR masalalh canım kaç olursa olsun canı karnında olsun kisisine göre değişir biz 35 lerde 3500 dük mesala
Devran MYSR yüksek tansyon canım bimgün normalse öteki gün yükseliyo ilac alfamet fayda etmiyo valla doktora gidiyorum yüksek ölçüyo yatırıyo beni düşünce salıyolar ben çok çektim bu tansyondan valla
tugbamehmetbaki MYSR Amin inşallah oluyor gidiyor ya benim kardeşim 3 kilo doğum yaptı 35 haftalık şu an herkesten daha tombik bebe
Tombikis96 Biz bugün 36+5 olduk ama 1 hafta geri olduğu için 35 olarak gözüküyor..Kilosu 2300 gr dedi..nts de de küçük sancılar çıkmış kilosu normal mi sizce doktor normal dedi ama içimde tuhaf oldu ya kilo almazsa
MYSR Tombikis96 1 hafta geriden geldiği için normal canım endişe etme daha vaktin var zaten kaşar,pekmez,kivi,maden suyu tüketmeni tavsiye ederim
MYSR Devran ekşi şeyler ye düşer özellikle sade maden suyunun içine limon sık iç hergün kuru kayısı hoşafı da düşürüyor bende düşük tansiyondan çekiyorum bir yerde düşüp bayılcam ama ne zaman :((
Devran MYSR ah benim güzel bacım sarımsaklı limonsuyu sade limon suyu madensuyunun içine limon suyu neler neler denedim bana fayda etmiyo genetiktede yok doktor tamamen şansa bağlıyo zaten bu durum herkeste değilde bazı hamilelerde görünürmüş
MYSR Devran Allah büyük canım haftan da güzel bebeğin kilosu da normal doğum yapılamıyor sanırım dimi
Devran MYSR yok kuzu önümüzdeki pazartesi önümüzdeki hafta içi için gün verilcek sezeryan yapılcak mecburen