Sengulkrgz CCDGN Insanlar basliga bakip direk kendi hoslarina giden isim yazmislar altta yazdiginizi gormemis olabilirler.Farkli isim yazmalari buranin muhendisi olmasiyla ne alakasi var cozemedim.Ustune tatli dillilikle size niye bu kadar tepki verdiniz demelerine ragmen hala insanlara fevri davranmaniz hos degildi.Yorumlarinizi okursaniz anlayacaksiniz.Hayirli gunler.
Tansel CCDGN kız isim fikri rica ediyorum isimli başlığa açıkcası bayanlar genelde hangi kız ismi için neleri düşünüyor onu öğrenmek için girdim, yani herkesin fikrini beyan ettiğini düşündüm!!yoksa ccdgn isimli kullanıcı kızına hangi ismi koymak istiyor çok beni ilgilendirmiyor açıkcası. Okunanları anlamanın mühendislikle ilgisi olmadığını düşünüyorum ama sizin yazdıklarınızın üslüpla ilişkisi var bariz
Slcndereli CCDGN *Eflin :cennete açılan kap *Nil:Mısır’dan geçen Akdeniz’e dökülen meşhur nehir. *Elis:Güzel kokulu bir çicek. *Esila
Burcak61 CCDGN alya doğan alya çok tatlış bi isim ve gördüğüm bütün alyalar çok güzel çok akıllı çok tatlı 😊