Srfn11 Suvinella Kazinmadan baska bsy bu yaaaa bende smdi yedim ama yok doymak yetmior ztn fazlasida mideye rahatsizliknverior yiyemiorsun degisik bsy cidden
Deletedmom667 Suvinella bemde 2 gündür aynıyım kan ılacına basladım sanırım onun yuzundrn ıstahım acıldı.. Ama gunde 3 lt ye yakın su ıcıyorum o tıkıyor gereksiz bırsey yemıyorum bu sayede.. Meywe kuruyemıs en fazla
Duyguuuumm Aynen bende öyleyim havalardan mı acaba artık yemicem derken bile acaba ben yesem diye düşünüyorum doymuyorum
FatmaAtess Duyguuuumm canım benm sabahlığım var cebine dolduruyorum fındık badem kuruyemiş kahvaltıdan sonra ufak ufak atıyorum ağzıma iyi geliyo dene istersen ☺
Duyguuuumm FatmaAtess cebime komuyorum ama masanın üstünden sürekli ağzıma atıyorum su içiyorum bol bol ama maalesef canım hala o doyma hissi Yok
Lavanta01 Evet ya ben de oyleyim, valla 5 yildzli bi otelde gecirmek isterdim hamileligimi. Yemek yapmaktan sıkıldım eve yemek dayanmiyor.benim.yuzumden :)
Yadigar14 Benim eski doktorum iştah acıcı vitamin hapı yazmıştı yiyordum yiyordum doymuyordum geceleri de yerdim kilo alimim çok oldu onun yüzünden ilaçlardan olabilir yani