Dilefruz Yagmur9833 umarım kapının arkasında arkada biyerde askısı vardır biz askılık yapıcaz ahşabın arkasına ordan bağlarız hastane için bu şekilde yoksa sadece tüle sabitleyemeyiz tabi taşımayabilir deniycez😊
Roseyaman Yagmur9833 Bulunduğum şehirde sipariş verdim canım İnstagram da sayfalar var ama bizim burda yapan yer olunca kendim aldım
Peri_6161 eymeninannesii pleksı harf boyle ceyızlık esya yerlerınde hedıyelık yerlerınde var harf bası satılıyor ben 1.5 tl aldım tanesini
omertosvedos Yagmur9833 ahşap atölyeler kesiyorlar öyle isimler istediğin boyutta. Akrilik boya da aldın mı cicekleri bulmak basit zaten 👍🏻
Seymanurr Yagmur9833 bende burada bir modeli çok beğenmistim ahşap yuvarlak üzerine isim yaptım ben yuvarlak levhayı eşim marangoza kestirdi ismi de Instagram da ahsapfactory sayfasından sipariş verdim çok da memnun kaldım benimkinin de çiçekleri kaldı bir tek
Yagmur9833 Seymanurr bitince atarsin 🧡 eline saglik armagantasarimda cok guzel modeller ama fiyatlari cok ucuk o yuzden kendim yapiyim dedim☺
ipeksi Roseyaman güzel olmuş ama pleksinin üzerindeki jelatini çıkarmayı mı unuttunuz bilerek mi çıkarmadınız o siyahlıklar kötü duruyor.
rabiabzdmr İnternetten hobi dünya diye bir sayfa var kızlar bir sürü incik cıncık herşey var orda ben 2 kere sipariş verdim gayette güzel geldi malzemelerim pleksi harfler de var tavsiye ederim😊
rabiabzdmr Yagmur9833 ben terlik taç tül kurdele pleksi harfler vs. Hep böyle şeyler sipariş verdim tavsiye ederim canım 100tlye tamamlasın bide kargo ücretsiz oluyor mis gibi
Herseeyinasli Yagmur9833 instagramımda paylaşmıştım istersen ordan bakabilirsin, belki fikir olur sana da😊 Kullanıcı adım: herseeyinasli
031965 Ben de böyle bişey yaptım yarın sabah resmini çekip atayım buraya, ben bardak üstüne vs baskı yapan ofsetler oluyo oradan yaptırdım yazıyı