Hilalysr Kızlar merhaba. Buharada muhammet bey doktorum. 5.ayda detaylı ultrasonla organlarına bakıcaz dedi. Detaylı için ayrıca randevu gerekiyor mu yada doktoru onceden aramam gerekli mi?
Sinem21 Hilalysr hümeyra hanıma gidiyorum o kendisi yapmadı üni hastanesinde bi kaç isim önerdi ben sıra bulamadım özelde yaptırdım
Nurdan25 Hilalysr ben gittim detaylıy buharada bakmıyolarmış araştırma hastanesine gönderdi oradada 5 dk toplam sürmediok ilgilenmediler yani
Hilalllllll Hilalysr 3 hafta önce İhsan Doru ya gittim aradım randevu aldım bölgenin karşısı yarım saat baktı ayrıntılı benimde organlara baktı ilgilendi memnun kaldım çok da önemli mi derseniz değil bence.Sırf üstümdeki baskıdan dolayı gittim.
BaharSefvan Hilalysr doktorun göndermesne gerek yok kuzum 20. Haftaya gelince kendin gidebilirsn aynı gün bakar
Mrvmht123 Bnde muhammed beye gdiyordum bni üniverste ye yönlendirdi ben gitmedim ama buharada yapılıyor mu blmym
BaharSefvan Hilalysr 20 olunca gidebilirsin canım yeri de hastanenin karşısında eczaneler var onun arka kısmında düzgün markete mekin ustaya yetişmeden turuncu binada kocaman ultrason yazıyo. Para veripgitmek istemiyorm diyosan nenehatunda sıra da alabilrsn