@Nata97 seni o zaman op. Dr. Banu çiftçinin 40 haftada gebelik videolarından olan 17. Hafta için yaptığı videoyu izlemeni tavsiye ediyorum. Ben cahilim ya bence sen izleyip biraz o beynini genişlet derim he yine yok ben inanmıyorum vs diyosan da o senin cahilliğin at gözlüğündendir. Yine söylüyorum her hamile aynı olmadığı gibi her hamilenin belirtileri de aynı değildir. Ben ilk 3 ay mide bulantısı yaşamadım diye sende mi yaşamamış olmalısın illa? Ya da sen yaşadıysan bende aynısı olmak zorunda mı? Değil. Bayan çok bilmiş her postta saçma sapan yorum yapmanızdan sizi ne kadar ciddiye alabiliceğimi düşünüyorum da alamıyorum. Bana cahil derken bence bir iki kere daha düşün sen allaha şükür bebeğimin her anını, her hafta nasıl büyüdüğünü, neresinin ne zaman oluştuğunu gayet iyi takip edip okuyorum okumakla kalmayıp sorarak öğreniyorum. Umarım sende insanlara saçma sapan yorum yapmak yerine üstüne vazifeymiş gibi bebeğinin neresi ne zaman gelişirmiş bunları araştırıp okusan keşke. Ben yazarken de sana direk yazmadım sen benim yazdığıma gelip cevap verdin haddin olmadığı halde biraz da keşke görgü kurallarını öğrenseydin sadece sana sorulana cevap vermen yeterli başkasının olayına burnunu sokman yersiz olmuş.