Marayyy Kızlar nasıl yerleşme akıntısı yaşadınız kıvamı ve miktarı rengi kaçıncı gün oldu yardımcı olurmusunuz
madl41 Marayyy 5. Haftamda yaşadım lekelenme şeklindeydi kan gibi değildi doktor yerleşme olabilir dedi
Smkck Marayyy iki hamileliğimde de yaşadım , oğlumda adet gibi değildi ama daha belirgindi 2 gün sürdü, kızımda daha az leke şeklindeydi.
Mhylrn Marayyy ilk gebeliğim canım benimde adetime 4 gün kala yoğun akıntıyla beraber hissettim pembe renge yakın az miktarda bi leke geldi adet sancısı gibi sancımda vardı sonrasında normal şeffaf beyaz akıntıya döndü yoğun şekilde devam etti adetim 4 gün gecikince kan testiyle hamile olduğumu öğrendim inşaallah seninde yerleşme lekesidir 🙏
2prenses_masal-oyku Marayyy koyu kıvamlı kahverengi geldi ben adet başlangıcı sanmıştım ama değilmiş haftalar sonra öğrenmiştim adet durumum biraz sıkıntılı olduğu için anlamadım bile hamile kaldığımı ☺️
madl41 Marayyy evet çok açık renkti kan falan değildi internette normal diyor bir orkidi dolduracak kadar kan olmayana kadar sıkıntı yokmuş benim ablamın kanaması çok vardı bildiğin kırmızı kandı ama yine doktor birşey olmamış demişti . Canım bol bol uzan ve doktor sana progestan yazar onu kullan
Marayyy madl41 progestan kullanıyorum aşılama oldum 7 günü açık kahve böyle sarı arası sulu bi akıntı öylemiydi başka gelmedi
Beyza123 Hamile kaldığım ayy haziranın 25 di 28 yada 29 olması lazım yerleşme kanamam oldu miktarı ne çok ne de az orta oldu 3 gün boyunca hata ben regl oldum sanmıştım ve hamile olduğumu düşünmemiştim arkadaşımın zoruyla test yapana kadar rengi de kahverengimsi bir renkti
Marayyy Beyza123 sende adet gibi çok gördün galiba benim ki az sulu kıvamda Kahvemsi bi akıntı aşılama oldum ben yerleşmeden şüphe duydum
madl41 Marayyy benim 3 gün geldi günde 1 kere ilk kahverengi sulu ertesi gün peçeteye leke bi sonraki günde sarıya dönen çok hafif bi lekeydi benim ki kasık ağrım da çok var
Marayyy 2prenses_masal-oyku herkesin kıvamı askında farklı geliyor benim de sulu kıvam çok açık kahve gibi geldi gaz sancım da vardı
Mhylrn Marayyy evet canım iki gün oldu ama sürekli değil iki kez geldi az miktarlı ama kişiye göre değişebiliyormuş netten yerleşme lekesi yazıp görsellerden kıyaslama yapabilirsin
2prenses_masal-oyku Marayyy benim göğüs sızım çoktu bide baya yorgun ve halsizdim bide sık idrar vardı ama işte beş yıl olmayınca hep negatif sonuçlar alınca yoktur dedim acile gittiğimde öğrenmiştim ☺️ akıntıda aynen benimki baya koyuydu kıvamı ama rengi açıktı
2kizannesi- Marayyy 5 haftalıktı öğrendiğim de, adet olacağım gün kahverengi leke gelmişti kendimi silince peçeteye o kadar. Hatta dedim adet olcam demek ki hemen ped koymuştum ama olmamıştım demek ki yerleşme lekesiydi, kanama olmuyor yani tam
Marayyy 2kizannesi- aaa bak aynı geldi galiba bizim senin de kahve çok açık sulu kıvamda akıntı şeklinde geldi dimi sonrası olmadı ama benim aşılmamın 7 günü geldi
Marayyy Mhylrn mantıklı evet ama benim ki hem akıntı gibi hem az bende çok açık renk olduğu icin emin olamıyorum belki başka birseyin etkisidir umarm hamileliktir
Mhylrn Marayyy sürekli pembe kahverengi şeklinde mi yoksa arada beyaz akıntıya dönüyor mu onu takip et canım bol su içip dinlen kontrol etmek için sık lavaboya gitme stres yapmana sebep olmasın