Zeytinusss https://resimyukle.xyz/i/fUfacK Kızlar bu benim bebeğimin görüntüsü aşırı zor çekti doktor hatta şuan önünde eli ve kordonu var inatçı keçi maşallah 😂😂 herşeyi iyi dedi şükürler olsun fakat bana 'burnu çok büyük olacak' dedi benim kafama takıldı bu 😄 yani eşimle benim büyük değil babaanne de var biraz acaba diyorum o tarafa mı benzeyecek yoksa doktor mu abarttı 🤔 anlayamiyorum anlayan varsa bi yorum rica edebilir miyim 😁😁💜
Dyglila Zeytinusss valla bizim oralarda bebeğin kırkı çıkana kadar her banyoda bebeğin burnunu yukarı çekerler yavaş yavaş burun kanatlarınıda bir iki yavaşça sıkarlar dik küçük ve burun kanatları büyük olmasın die😊😊😊 sende olmadı bi denersin canım😊
Zeytinusss Sengulkrgz dert etmedim hanım efendi anlamıyor diyorum ama gayet normal gözüküyor anlayan varsa yorum istedim boş yapmanıza gerek yok
Zeytinusss Dyglila aa ne kadar degisikmis 😄 ilk kez duydum yine yapılabilir eğer aklıma gelirse tabi 😂
Dyglila Mutluhamis valla rahmetli babaannem kuzenime yaptı hep cidden fındık gibi burnu var ki eniştemin ve halamın burnu büyük😄
Zeytinusss Dyglila Dyglila yukarda ki yorumu da okudum 😂 denerim inşallah sağol canım peki burnu büyük mu duruyor öyle mi anlayayım ben 😂😂
Zeytinusss Uurbsra canım ben çok araştırdım hemen hemen fiyatlar aynıydı kontrole gittiğim hastanede yaptırmak zorunda kaldim çünkü başka hastanelerde yer de bulamadım. Medipol de esenler 400 tl
Lavanta01 Dyglila Allah rahmet eylesin babaannenize. Valla ben de deniycem bebegim dogunca. Tesekkurler:) burun konusunda takintiliyim :)
Dyglila Zeytinusss sağlıkla gelsinlerde🙏😊 ama çevremdekiler hep ilk çocuklar babaya benzer diyor bilemedim şmdi 😊