Mommy29 Kizlar bugun tam 40 haftaligiz gelmiyorr sizde durumlar nasil 😂 . Doktorum pazara kadar bisey olmazsa hastaneye gelin dedi korkmuyor degilim 🙈
gamzenurlu0050 Mommy29 benimkide 39+3 bizimkide gelmiyo doktor salı gününe kadar bekliyelim sonra hastaneye yatırcam dedi 🙄🙄 inatcı çıktı bizim kız 😂😂
Sky Mommy29 ya benimde 39+4 gelmiyor ya valla inatçı çıktı bir koç burcu doğuracağız yapacak bişey Yok 😂
Gulsum50 Mommy29 valla adet tarihime göre 41+2 iyim ama gec döllenme oldugu icin 40+2 yim geöicek gibide durmuyor 😂😂 dört gözle bekliyoz gelse artik
mrshavva Bende 40+1’de Doğum yapmıştım o güne kadar hiç tık yok açılma yumuşama nişan hiç birşey doktorum bana Doğuma hazırlıklı gel dedi bende Birgün önceden evi temizledim börek yaptım kurabiye yaptım (doktoruma götürmek için ) ama ölüyorum bel ağrısından gün içinde nişanım geldi ama hiç panik yapmadım hastaneye gitmedim nasılsa yarın gideceğim diye gece de sancılarım iyice arttı takip ettim sonra yeter bu kadar takip dedim gittim bir güzel uyudum 😁 sabah kalktım WC’ye gittim üstümü değiştirdim çantamı almak için uzandım ki suyum geldi rink rink neyse ki çok gelmedi hastaneye gittik yatış çatı muayenesi 4-5 cm açıklık lavman sonra yine nst sunu sancı taktılar ben bir wcye gideyim diye kalktım ki doğumhanedeyim 😏 ve minik kızıma kavuşmuştum inşallah sende biran önce sağlıkla kucağına alırsın kolay bir Doğum olur inşallah Benim gibi 💕
Filizismail Mommy29 inşallah bizim bebeğimiz de o kadar hafta bekler benim erken doğum riskim var da😔