Galadriel35 Merhabalar bn 18 haftalığım izmirli anneleri bekliyorum var mı benim gibi evde otur otur canı sıkılan ?
Mom72626 Galadriel35 ben de 👋 17 haftalığım ama Benim de bazen sıkılıyor bazen sıkılmıyor 🙄 bazen zaman çabuk geçiyor bazen hiç geçmiyor 🙄
Aselsu Galadriel35 bende evdeyim ama 14 aylık kizim var zamani.anlamiyorum bile aimsi ise 15 haftalık hamileyim😍
Gulayuraz Ben🤚İzmirdenim ama evde çanım sıkılmıyor 2.5 yaşında bi oğlum var saolsun sıkılmaya fırsat vermiyor .🙈bende 23 haftalığım bu arada
Hlyaal Galadriel35 19 haftalık canım ama biraz sorunlarımız var yarın yine kontrole gidecegim dua edın bebegım için:(
Minnakanne61 Galadriel35 21 haftalık dikili mağduru bir anne ☺️ dışarı çıkıp da bebeğime bişey bakamıyorum evden çıkıp da napcm nereye gitcm☺️☺️
GuelGltkn 14 haftalik benim ki ben evde sıkılmıyorum cünkü calişiyorum keşke evde otursam 😄 hem iş hem ev işi zor oluyo hamileyken
HayalYaren Galadriel35 bende 33 haftalığım sıkıntıdan bütün gün uyuyom zaten yoksa zaman geçmek bilmiyo😃😁