Sltn06 Hamilelikten midir bilmiyorm göğüslerimle beraber koltuk altimda cok karardi baya rahatsız oluyorm bu durumdan , dogumdan sonra gecen biseymi bu yada biseyler kullansam faydasi olurmu bu konuyu yasayanlar varmi
Ikosa Sltn06 valla cnm kararmayan yer mi kaldı ki 😂 kremler falan var ama ben doguödan sonra gecmezse kullanmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz bebişe zararı olur belki die. Zaten dogumdan sonra gecio diolar bakalım 😌
mahsun Sltn06 canim lettu hakin da bi bilgin varmi lütfen cvp doktorum yumurta catlatma için verdi kullanmadi korkuyom zarari varmi
Oglanannesi11 Sltn06 Doğum esnasında terinle saçını silip onunla da kararan yerlerine sür lekelerine sür geçer der büyüklerimiz Doğumdan sonra da zaten bunlar geçici seyler üzülme 🥰
Bet0142 Sltn06 aynı şeyler bende de var psıkolojım bozuldu ama annem normal ve doğumdan sonra gececegını soledı 🙏🏻
Sltn06 Ikosa insallah benmde umidim o yönde gecer dogmdn sonra , bazilari limn sur yada limn kolomyasi faln dediler ama onlarida kallnmadm simdilik baklm az kaldi zaten doguma
Sevinc72 Benim de burnum ve dudak bölgemde kararma oldu geçer diyorlar hep ama gecmezsede kızımın bana güzel hatıraları diyorum ne güzel oldum böyle 😍😍
Ellaynagme Valla akrarmayan yerim kalmadı. Koltuk altı, bikini bolgesi. Cokda sıkıntı yapmıyorum suan. Hamilelikde normal malesef boyle seyler. Bide olduk olmadık yerlerfe et benlerim cıkar oldu o dahada fena 🤭