Tuce26 Kızlar burun kanaması yaşayanlar varmı mesela benım hapsurmaktan kucuk kucuk yarakar oluyor burun içimde kanamaıs kurumus oluyor yada cok hapsurıyorsam bi kan gelıyor azıcık hapsurmayla ? Yaşayan varmı ??
Tgcmrt Tuce26 benimde oluyo burun içim hep kanlı kurumuş hapşurunca dediğiniz gibi peçete hep kan oluyo ama öyle şakır şakır kanamıyo. Gebelikte kılcal damar çatlaması olabiliyomuş burun içinde.
[silindi] Tuce26 bende de çok oldu canım ama geçti çok şükür ilk başlarda kan basıncı arttığı için kanama oluyor şuan25+5 im 2 3 haftadır bitti olmuyor artık
Hafizenur Tuce26 bende aynı durumdayım gayet normal kan basıncından dolayı çok fazla olmadığı sürece 😇
Tuce26 Tgcmrt aynen benımde öyle canım valla alerjiden kaynaklı cok hapsuruyorum zaten hıc burnum kanamazdı şimdi birden olunca bende pankkledım🤣
Tuce26 [silindi] ay inşallah bende 14+4 teyim bide alerjik durumda söz konusu doktorada sormadım meraktan öleceğim size sorayım bir yasayan varmı dedim inşallah geçer
[silindi] Tuce26 geçer canım tabi çok olursa doktora sor muhakkak ama bende çok oluyordu diyorum ya daha yeni 20 den sonra geçti çok şükür 🙏 seninde geçer hepsi hamilelikten ☺️
Aysnrplt Tuce26 ben yaşasam İnan’ın bende paniklerdim yaşamadım hiç burun kanamasını 😊 ama dediğim gibi kan basıncıyla ilgili bişey vücut alışınca geçer
Hafizenur Tuce26 aynen biraz da alerjim var bu aylarda olmasa şaşardım hamilelikten az az kanıyor fazla değil burnumda biraz tıkalı 🤧
Hafizenur Tuce26 Aynen canım ya yürüyüşe çıkıyorum ağaçlar tabi var etrafımızda defalarca hapşuruyorum hamilelikten galiba bu sene erken başladı yandık 😆