Deletedmom143 25agustos Canim bende 18+3 um.69 kiloyum.Kac kilo aldin su haftaya kadar canim?ben 9 kilo aldim malasef😖Sen ne kadar aldin.herkws soyluyurki ay 3 kilo ay 4 kilo aldim kotu hoss ediyorum kendimi😓
25agustos Deletedmom143 canım bende 69 kiloydum hamile olabilirm falan filan derken bir ay iöinde 74 75 oldum. Sonra öğrendik ilk kontrolde tiroitlerim az çalışıyormuş iştegım ondanmıl kilo artışı ilaç kullandım daha da kilo almadım
25agustos Deletedmom143 ayy niye kötü hissediyorsun ya. Az kilo almak gurur duyulacak bişey değil ki. Zaten zayıfmışsın o kadar alman normal. Sen kolay verirsin hemen doğumdan sonra inşallah
Sngl_mhmt Deletedmom143 valla bende kilo almak için dua ediyorum keşke bende alsam sende sıkma canını hamilesin yani kilo alman çok normal 30 kilo alan var şükret ki çok güzel bi sebepten kilo alıyorsun
Sngl_mhmt Esmaveminigi zmanla hissedersin canım 22 ye kadar yolu var sırt üstü uzan akşam sessiz bir yerde hissetmeye çalış sol kasığında hafif seğirmeye yada atma hissedebilirsin belki
Gebeyim Sngl_mhmt bnde hiseediyorum canim ac ken ben kndini tas gibi yapiyo😂 doyduktan ozellikle ttli yeidikten sonra uzaniyorum baya hisediyorum sukurler olsun 20. Hafttama gircem renkli ultrasyona da gircem bakalim
Sngl_mhmt Gebeyim 16. Haftada doktor ben istemeden renkli ultrasonla gösterdi özeldeki doktorum onu renkli görmek bambaşka bişey
Shinemmm Sngl_mhmt Bende 18. Haftada hissetmistim ilk gebeligim cok heyecanli insan hamile oldugunu o zaman anliyo🥰
Sngl_mhmt Shinemmm ben kusmaktan hamile değilde kendimi hastalıklı gibi hissediyordum tekme yedikçe hepsini unutuyorum hamile gibi hissediyorum kendimi
Deletedmom143 Sngl_mhmt canim uzume soyluyordular ay bu ne hal falan.kotu oluryordum Kan testo yaptrdim kan azligim cikti onnan bura hic takmadimda
Sngl_mhmt 25agustos https://i.hizliresim.com/0Roqvo.jpg bak bu 16. Haftadaki renkli ultrason hali doktor ben istemden gösterdi kendi cihazından özellerdeki ultrason cihazları hem renkli hep siyah beyaz ama doktorlar hep siyah beyaz bakıyor söylersen belki renkli gösterir
Sngl_mhmt Aysnrplt bazen öyle bir vuruyor ki şaşıp kalıyorum daha küçücük ama tekmeler sağlam geliyor çok şükür Rabbime kucağımıza alalım sağ salim
Pembemavi Sngl_mhmt merhaba bende 14 haftalığım bikaç keredir hep aynı yerde pıt pıt damar atıyomuş gibi hissediyorum herkes erken diyo ama ben hissediyorum kişiden kişiye değişiyor demekki inşallah en kısa sürede sizde hissedersiniz😊🥰
Ecerg 13+5ten bu yana hissediyorum başta pıt seyirme gibiydi şimdi 16+2 bir tık daha güçlü hissediyorum tabi tekme gibi değil🙈 52,5 kiloyla başladım şuanda da 49 kiloyum biraz dikkat etmeye çalışıyorum çünkü asıl kiloyu son 2 ayda alındığı söyleniyor o zamana ne olurum bilmem😂🎈🙈
Sngl_mhmt Ecerg bende 52 den 49 düştüm ama şimdi geri 52 olmuşum inşallah daha çok kilo alırım çünkü boyumda uzun baya zafıy görünüyorum karnımda hiç çıkmıyor