Asiacr Oncelikle Allah hepimize guzel sikintisiz hayirli dogumlar ve evlatlar nasip etsin. Cok guzel bir platformumuz var kizlar. Sabah heyecanla ilk isim forumu takip etmek oluyor. Ama bakiyorum hepp ayni basliklar. Arama cubugu neden kullanilmiyor. Belki cok acil bir arkadasin postu kaybolup gidiyor. Hepimiz endiseleniyoruz ama mesela kalp atisini ilk en zaman duydunuz, bebegin esi asagida, kanama vs gibi onlarca baslik var. Ben kendimle ilgili birsey ariyorsam once aramaya bakiyorum misal 17+1 yazinca bile bir suru sey cikiyor. Lutfen gereksiz bilgi kirliligi yapmayalim. Once arayalim bulamazsak yazalim.
Yenianne19 Asiacr kesinlikle katılıyorum sizde sürekli aynı postlar var ve sürekli kız ismi erkek ismi arayıp geçmişe bakılsa gereksiz yer kaplamaz postlar 🤗
Sengulkrgz Catlak kremi onerisi bebek arabasi onerisi isim onerisi yalanci sanci nasil anlarim vs vs surekli ayni postlari gormekten bikkinlik geldi...Arama tusuna yazsalar ayni posttan bin tane var gir iclerine bak kim nr yazmis ne etmis yahuuu
Sengulkrgz Asiacr sorma bikkinlik geldi...Post once arama motorjna yazsalar zaten cikar...Bende onceden bilmiyordum biri dedi de ogle ogrendim...Bayana soyluyorum sana mi sorwcagim diyor...Dogurayim terkedecegim burayi 😁😁😁😁😁😁😁😁😁