2kizannesi- Kardelen123 Bulunduğun semtteki hastaneleri arayıp öğrenebilirsin fiyatları, ben Pendik Yüzyıl Hastanesine gidiyorum 95 lira
Sengulkrgz Kardelen123 hastaneden hastaneye degisir...Misla ben is geregi agridayim agrida ozel hastaneye muayene ucreti 70 veriyorum... ama ara tatilde memleketimde ozele gidiyorum ki dogumda orasa olacak orada 100 lira veriyorum...Yani ozelden ozele fark var
glsmdncr Hastaneden hastaneye degisir ama genelde 90 ve 110 arasi. Benim hastanemin yogun bakimi olmadigi icin fiyatlari daha uygun 65
Dmrl_aysln Il ve ilçeye gore değişir canım . Benim 2 doktor vardı farklı hastanelerde 2side hem dalında hemde yaşadığım ilde adana da ün yapmislar. Birinin ücreti 50 diğeri ise 80 tl .
Melike35 Dlkkoge bende 2015 de orda Doğum yaptım tabi muayene ücreti o zaman 70 ti şimdi çok fırladı doktorum şimdi özel muayene de ama orda Doğum yapabilirim anlaşması var ortalama fiyat bilgin var mı ?
Dlkkoge Melike35 doğum ücreti 4300 oldu benim son zamanlarım artık oyüzden geçen senin fiyatından Doğum yapıcam 3750 gerçekten çok arttı fiyatlar 😱
feyzaa34 Ben tekirdagdatim normalde 105 tl eşim belediye çalışanı olduğu icin 85 tl ye giriyoruz ama istanbul ümraniye arkadaşım gidiyor oda 75 tl dedi
feyzaa34 Bide her muayemde 85 tl vermiyorum 15 tl veriyorum genellikle reçete yazdircam diyorum doktorum kendi söyledi her seferinde 85 tl verme reçete yazdircam de danismadakilere dedi. Allah razı olsun ondan❤🤩