Dmrl_aysln Günaydın hamisler😁 37+2 oldum. Karnım hala yukarda fakat dünden beri ara ara sancim oluyor belim ağrıyor bazen adet sancisi gibi bazen gaz sıkışması gibi oluyor. Dün midem çok kötüydü hani istifra etmek istersin ama edemezsin. Nefes darlığı yaşadım. Yardımcı olurmusunuz canlarım 🤗🤗
Demo Dmrl_aysln zaman tutun hafif bile olsa düzenli olarak gelmişti benim sancım adet sancısı gibiydi hafif hafif 20 dk da bir başlamıştı zaten anlıyosn
Aysedakak Suan bnde aynı duumdayım 36.1dayanmıyrm kızımı okula gmderıp hastaneye gıdıcm sankı dogum yapack gıbıyım karbımda asagı ınms baya
Dmrl_aysln Aysedakak içini rahat ettirmek istiyorsan git canim. Ama ben 36. Haftama kadar çalıştım yeni ayrıldım doğum iznine. Hamileliğimi güzel yasayamadan zaman hemen gecti sen daha iyi bilirsin kendini 😘
Hayta Sanırım yalancı sancı ile doğum sancısını birbirinden ayıran en önemli özellik doğum sancısı belirli aralıklarla geliyor en az 20 saniye sürüyor ama yalancı sancinin ne zaman geleceği belli olmuyor ve daha kısa sürüyor
Dmrl_aysln Ecemgny Rabbim en kisa zamanda kucağına sağlıklı bir şekilde almanı nasip etsin inşallah 🙏🤗😘😊
Mervenin Miğde bulantısı bir belirti dedi benm doktorum ama ağrılarm düzenaiz karnım arada kasılıyo rahimdede batma başladı ama soğum sancısı sanırım daha farklı bişy nst de sancı çıkmıyor çünkü😅
Dmrl_aysln Mervenin hepsi bendede oluyor cok sukur bebekte hareketli ama daha hastaneye gidemedim biraz daha karnimda kalsin istiyorum 😆🤩🤗
031965 Düzenli olması, dinlenince geçmemesi, bir de bebeğin 10 dakika içinde defalarca kez toplanması yanılmıyosam sancıyı böyle ayırt edebiliriz 😄