EliffCandan Merhaba güzel anne adayları ben Doğum hikayelerini okudukça acaba bi gün banada nasip olur mu yazmak die ic gecirirdim Biraz uzun olacak ama İdare edin; Hamileligimden basliyimben6. Hafta Dan itibaren kustum Hatta fun bile kustum İlk haftalarda 7 kg verdim yiyemiyodum cok Asiri sirt ağrılarım oluyodu 26 haftada bebek Doğum pozisyonunu aldı 27 haftada rahim ağzım 2,2cm düşmüş 2,5altında sıkıntıymış doktorum Türkan Çağlayandı Allah ondan razı olsun Sefaköy medikal gidiyodum burda yenidoğan ünitesi yok yeni doğan ünitesi olan bir hastanede bulsa bebeğinin doğma riskine karşın dedi Avcılar medikanada bir doktora gittim o yürüme bile dedi nasıl ağladım üzüntüden hastanelik olup 4 gün yattım hastaneder ( hiç gerek yokmuş çünkü insanların dünyaya gelmesi değişmez kader) neyse sonra yine Türkan hanıma devam ettim 33 haftada 1cm açılmam rahim ağzım 1,2cm düşmüş dedi paso yat ama artık üzülmüyorum akıllandım paso yattım genel itibariyle 35 hafta da açıkmaı3cm. Olmuş 36 + 3 de suyum geldi çok lavobaya kalkıyordum anlamadım suyum olduğunu 2 kere çamaşır değiştim bebek biraz hareketsiz geldi dedim ben gideyim hastaneye geldim suyum gelmiş gerçektende açılmam 5-6 cm olmuş dedi Doğum başladı ben hiç korkmuyorum mutluyum falan ağrımda başladı doktor epidural istiyormusun dedi yok dedim açılma 7cm Ağrı ağlatmaya başladı doktor tekrar sordu istemedim en son ben istedim artık geçti açılma 9cm oldu dedi ama kıvranıyorum çok farklı bişey rahim ağzı kısalığı Doğumda işe yarıyo bebek inmiş oluyo bide öyle uğraşılmıyor Doğum başladı yarim saatte oğlumu kucağıma aldım ama canım çıktı resmen ama çok şükür doğdu. Ve şimdi iyiyiz Allah hepinize nasip etsin inşallah çok şükür bin şükür 🙏
esractn EliffCandan 24 haftaligim ikizlerimle rahim agzi kisaligim 20mm ye düştü 2 cm acilmam var, insallah 30.haftaya gelebilirim bende 😔 Saglikli omru olsun bebisinizin hayirli olsun 🙏🏻
Bebekim123 EliffCandan canım o sırt ağrılarına bir şey yapamadılar mı bende 28 haftalığım 24’den beri çekiyorum🤦🏻♀️ Allah evladını hayırlı sağlıklı eylesin ben mutlu sana 😘
anapanda12 22+3 olduk rahim ağzı yetmezliğinden Serklaj ameliyatı oldum şuan kanamam var hastanedeydim . Rabbim böyle günler görmeyi isteyen herkese nasip etsin inşaAllah 🤲
EliffCandan anapanda12 amin canım hiç moralini bozma herşey olacağına varıyo sen güçlü ol ki oda güçlü olsun
EliffCandan esractn benim doktorumun dediğine göre6cm açıkla kaç ay bekleyen var. Lütfen stres yapma bol sadaka ver
EliffCandan Brhm1 evet sma onun bi 100 kat fazlası ıkınma anı ama yarım saatte bitiyo evet zor ama bi kere çekiyosun ben kendimi zorlamasaydım şimdiye iyiydim