Ozlmdoruk Kizlar selam.. merak ettigim bir sey var. Dogum sonrasi kanama hemen oluyor mu yoksa lekelenme seklinde mi oluyor adet gibi kanama ne zaman basliyor bilgisi olan var mi???
Ozge1008 Ozlmdoruk normal doğumda öyle midir bilmiyorum ama sezaryende musluktan akar gibi geliyor. Hatta ben doktora bu kadar çabuk gelmesi normal mi diye sormuştum.
elifiii Ozlmdoruk normal doğumda da sezaryan doğumda da kanama oluyor ancak miktarı regliden biraz fazla, sonrası emzirme olayına ve hormonlara bağlı olarak regl oluyorsun ya da belli bir süre olmuyorsun.
AygyulSina Ozlmdoruk hemen dogumdan sonra basliyor adet oluyirmus gibi ama daha yogun sonrada azaliyor gunden gune benim 20 gunluk iken bitmisti
Mrvkoz Ozlmdoruk kanama hemen oluyor benim 10 günde kesildi ama bünyeden bünyeye değişiyormus😊 normal doğumdu bu arada
260814 Ozge1008 bunu sizden duydum ilk kez ablamın 3 tane çocuğu var 3 de sezeryanla oldu yanında hep ben kaldım hiç öle bi kanaması olmadı aksine az az oldu 40 gün boyuncada o şekil devam etti
Ozlmdoruk AygyulSina peki bu kanamayla birlikte adet agrisi gibi agrin oluyor muydu yoksa sadece kanama mi oluyor
Ozge1008 260814 benim aşırı kanamam oldu. Hatta bir hafta sonra kontrole gittiğimde doktor eliyle dikişlerime bastırdı biraz, ultrasonda baktı eve zor geldim. Benim vücudumdan kaynaklı olabilir adet dönemimde de çok kanamam olurdu
elifiii Ozlmdoruk kisiden kisiye gore degisiyor kanamanin gunu tabiki.. ilk 40 gun kanamalar normal ama sonra 10 gunu gecen kanamalar varsa mutlaka doktora gidilmeli..