Nesrinkrdnz1 susaminannesi cidden milli servet benim doktorum ihtiyacı olanlara veriyordu getir demişti ben alışveriş yaptığım eczaneye gönderdim çünkü bi bayanda criminal jel açılmış az kullanmış eczaneye bırakmış ücretsiz bana vermişlerdi bende aynısını yaptım
Ygmurckr34 susaminannesi ilaç hala elinizdeyse ben alabilirim kullanıyorumda ben o ilaçları çok pahalı maalesef
Xmom Benim de paketim açıldı ama içinde yarısından çoğu duruyor ne yapacagimi bilemedim isteyen varsa gönderebilirim arkadaşlar
susaminannesi Ygmurckr34 geç cevabım için kusura bakmayın lütfen foruma yeni üyeyim alışamadım 🙏🏼 Son kutumdaydım 7 tüp kalmış içinde. İsterseniz size kargo yapabilirim
susaminannesi Ygmurckr34 isterseniZ elimde folik asit de ( folidace marka ) var. 3. Ayımı doldurdugun için doktor bıraktırmıstı. Onuda gönderebilirim 🤗
Ygmurckr34 susaminannesi hiç önemli değil canım inan çok mutlu olurum nerde oturuyorsunuz acaba olmazsa elden alırım boşuna kargo ücreti ödemem İstanbuldayım ben ☺️
Cagla44 Bu ilaç ne için kullanılıyor bende pco var doktor reçete etmesi lazım değilmi sonucta herkesin durumu farklı olabiliyor
susaminannesi Cagla44 hangi ilaç için ? Folik asit için receteye gerek yok. Diger ilaç içinse o ilacu kullanan kişilere gönderebilirim
eminesbr Gebeliğimin başından beri önce günde iki kere kullandığım şuan tek kullanıma devam ettiğim belalı ilacım şuan 27 haftalığız 34 e kadar devam iliğimi kemiğimi kuruttu ama çok yararını gördüm :) bütünleştik ilaçla resmen
susaminannesi eminesbr banada 12. Haftama kadar kullandırttı bulantılarımın artmasına sebep olanlardan biri bence 😃 allah yardımcınız olsun.
susaminannesi Ygmurckr34 kargo ücretini dert etmeyin. İstanbulda yasıyorum. Bana adresinizi iletirseniz kargo yapabilirim hemen 🤗
Ygmurckr34 susaminannesi çok teşekkür ederim canım crinone jele ihtiyacım var adres. Nışanca mah. Kanatlı sok no 37/1 eyüp İstanbul yagmur bek
susaminannesi Cagla44 bende de pco vardı bu markayı kullanmıstım birde inofolic combi kullanmıstım bir süre. Her doktor farklı marka yazıyor sanırım.
susaminannesi Ygmurckr34 merhaba yarın kargoluyorum inşallah. Gönderdigimde gönderi numarasını paylasırım sizinle. Yalnız tekrar hatırlatıyım. Kutunun içinde 7 tüpüm kalmıs.