Eraa Rabbim isteyen herkese nasip etsin oglusum erkenci davrandi 2400 49 cm dogdu cok sukur kuveze girmedik sezaryan ile dogum yaptim
Kubra_41 Eraa bende şimdi ağrı ve kasılma var acaba erken doğum olabilir mi 35+5 günlüğüm geçen hafta doktorum 2.620 gram demişti
Eraa Kubra_41 benim sadece bel agrim vardi bacagima vuran 3 gundur 3 cu gunu hafif kan damlasi geldi aksam hemen hastahaneye gittik 3 cm aciklik ve ben hissetmesemde nstde sancilarim cok cikti
Kubra_41 Eraa belim ve sırtımda ağrıyor ama nişan falan yada bir su gelmedi bebek çok hareket ediyor birde şimdi sırtımda Kasıklarımdaki ağrı Doğum olabilir mi sizce
Melike41 Kubra_41 nişan ve su sancı esnasında illa ki gelmesi gerekmiyor. Bence ılık bir duş al sancıların başlamış olabilir. Eğer kasılmaların sıklaşırsa hastaneye gitmelisin. Ama düzensizse yalancı Doğum sancısı da olabilir
Reykzy Kubra_41 doğum olabilir mi o açıklık gösterir kasılman var mı bebek toplsnıyomuş gibi sertleşme karnında seğermeler eğer varsa acilen git bnm öyle sancım çıktı