Bilgesss Betlugurnr ben hamilelikten önce günde bir paketten fazla içiyordum hamile olduğumu öğrenince 4 gün sadece günde bir tane içtim sonra tamamen bıraktım çok zorlandım ama Allah a şükür bıraktım.Gerçekten sadece beyinde canım.Önceden okadar uğraştım bırakamadım ama bebeğim için şimdi kokusuna bile dayanamıyorum
hande123 Betlugurnr öğrendiğim anda bi nefes dahi çekmedim 16 yıllık içiciyim Allah herkese bırakmayı nasip etsin 🙏🏻
Denizim Betlugurnr cok sukur biraktim,ben 3haftalik hamileyken ogrendim,agzima bile surmedim ve emzirirkende asla dusunmuyorum icmeyi,bunu ona yapamam hakkim degil,insallah hepiniz birakirsiniz ve hic kimse birdaha icmez sigara😊🙏🏻🙏🏻
Brc32 Betlugurnr hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım ve şuan bi tiksinme geldi kokusunu geçtim görünce bile tiksiniyorum
AsyeNarSusam İlk öğrendiğimde hemen bırakamadım ama azalttım baya kısa süre sonra çok şiddetli bulantılarım başladı hepten bıraktım içemedim zaten. 4. Aydan sonra çok stresli sıkıntılı zamanlar geçirdim yine başladım tek tük içmeye günde 5 taneyi buluyordu.. 9. Aydayım 2 aydır tekrar bıraktım ağzıma bile sürmedim🙄 Bi anda olmasa bile azaltarak bırakmayı deneyin paket almayın. Almayınca olmadığını bildiğiniz için daha az aklınıza geliyo. Ama evde olduğunu bildiğiniz zaman be yaparsanız yapın aklınızdan çıkmıyo ve içiyorsunuz. Ben en son evde bulundurmayarak bıraktım
Sabihanur Ben bu konuda irade yoksunuyum bunu fark ettim tbiki onu düşünmüyor değilim ama günde 2yi buluyor hala.stresli zamanlarda ki bu bizim evliliğimizde çok fazla sayı arttıkça artıyor.çok üzülüyorum ama çaresizim😢
Aysenurtsr Hep derdim hamile kalirsam birakicam diye, ogrendim ve biraktim hic zorlanmadim. Suan nefret ediyorum. Onca sene nasil Icmisim diyorum, kokusu bile midemi bulandiriyor 🤗
dnzzfr ☹ malisef bende birakamadim azalttim sadece ama bazen cok kaptiriyorum.kendimi calistigim icin stresli oluyorum cok ve sabahlari ac karnina da iciyorum malisef 😣😣