Deryassssssss Arkadaslar bu aksam okadar korktumki bi 12 haftaligim bir kanama geldiki adet gibi hemen o panikle doktoru aradim bereket versin oda geldi neyseki bebekte bisey yok hatta cok haraketli hatta dedi cok haraketli diye rahmi zorladigi icin kanama yapmis ama cok korktum dedim gitti bebegim kan dursun diye igne vurdu daha once benim gibi olan varmi
Nurcimik Deryassssssss plasentanızın yerini doktorunuza bi sorun derim bende şiddetli bi kanama atlattım şükür 12. Haftada 3 gün hastanede yattım hatta bebeğimin eşi aşağıda olduğu için🙏
Reykzy Deryassssssss evet canım aynı haftada aynı şekilde kanamam oldu sabaha karsı yattıgım yerde doktor önce ilaca başladı sonra iğne vuruldum bida olmadı şimdi 30 haftalık
deletedmom9494 Nurcimik şuan bebeğin ne durumda doktorum bana da bebeğin eşi aşağıda dedi kanamam olmuştu eşi aşağıya düştüğünü kanamamın bundan dolayı olduğunu söyledi yukarı çıkarsa zamanla sıkıntı yok ama aşağıda kalırsa erken Doğum dedi
Nurcimik deletedmom9494 eşi taşınır zamanla dedi yatıyorum bekliyorm dua ediyorm içerde pıhtı biriktiği için zorluyor biraz o yüzden iş yapmayın dinlenin
deletedmom9494 Reykzy ben direk iğne vuruluyorum iki günde bir , bebeğinin eşi ne durumda peki yukarı çıktı mı ? Benim kanamam bir iki damla kadar oldu çok şükür şimdi iğne vuruluyorum arada kaşıklarıma ağrı giriyor zaten bütün gün yatıyorum
Deryassssssss Reykzy adet kanamasi gibimidi cnm banada aksam 2 tane igne vurdu doktor ama aksam normal bi ped doldu simdi yeni koycam azaldimi diye
Reykzy deletedmom9494 benim eşi hep normaldi kanamam sebepsiz oldu çocukta da bişey olmamasına ragmen
Deryassssssss Arkadaslar bana sadece yukarida yazdigim gibi boyle evde once yavas lekedi sonra yine tuvalete gittigimde ayni adet kanamasi gibi geldi sonra o paniklen doktoru aradim gittik bide bakti karnimdan asadan zorlamacam dedi daha kotu olur gibi konustu bebek buyumus kipir kipir hatta cok fazla haraket var doktor oda zorlamis olabilir haraket ettigi icin cok neyseki geldim eve koydum a ped normal adet gibi gelmis aaa bide aksam iki tane igne vurdu doktor bidaha iki gun sonra vuruncan dedi
Nurcimik Deryassssssss doktorun daha iyi açıklar zamanla taşınan bşşey plasenta dikkatli plmak gerek başlarda kanamann ağrısız olıyırsa muhtemelen eşi aşağıya yakındır
Nurcimik deletedmom9494 başlarda çok sıkılıyor insan ama alışılıyor ben 6-7 haftadır yatıyorum daha yolumuz uzun rabbim kolaylıklar versin sağ Salim kavuştursun 🙏
Deryassssssss Reykzy benimde aksam geldi adet gibi ped dolmus bu sabah yine yeni koydum leke var sadece
deletedmom9494 Nurcimik amin inşallah canım benim de 10 gün oldu evde tek başıma bütün gün tv uyku derken akşama başım ağrıyor Allah’ın izni ile sağlıklı doğsunlarda ❤️🥰
Mz93 Nurcimik al benden de o kadar istirahat yapmak boğdu artik beni dışarı cikmak istiyorm. Ama bebegim iyi olsun da dayanacagiz mecbur