Hazaldalilar Genital bölge dudağın da klitoris te yani ucunda beyaz pamukçular gibi birşey çıktı 14 haftalık hamileyim kaşıntı yok ilişki esnasında çok acı çekiyorm bu şeyle bağlantısı olabilir mi ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum
Seda5892 Hazaldalilar tahmin ettiğim gibi ise mantar olabilir canım bende de vardı kaşıntı falan olmadığı halde
[silindi] Hazaldalilar hiçbir fikrim yok ama mantar olmuş olabilir bencede ihmal etmeyin doktora görünün mutlaka
Hazaldalilar Seda5892 kaşıntı yok Ama çok akıntı var iç çamaşırı değiştirmekten bıktım peçete kullanıyorum günlük ped rahatsız ediyor peçete de yapmış olabilir mi acaba
esra_nur Doktoruna söyle vanım. Fitil ve antibiyotik veriyo ve rahatlatıyo gerçekten. Hamilelikte oluyomuş ne yazık ki. Benim 9 ay o akıntıyla geçti. Hâlâ uğraşıyorum enfeksiyon tekrar etmesin diye doğumda yaklaştı çünki normal doğuma engel enfeksiyon olması. Atlet kes iç çamaşırına koy. Peçete yetişmez ve tahriş eder. Aslında yakın zamanda idrar tahlili olmuşsundur onda çıkmadı mı enfeksiyon?
Hazaldalilar Saratln ilaçlarım var aslında hamile kalmadan önce iltihap vardı kullanmıştım geçmişti simdi akıntım çok hamilelikte oluyormuş ilaçlar zarar verir diye kullanmadım doktora soracağım