Ezogelin 39. Haftaya girdik bas asagi ama bugun dr kontrolu vardi hala kanala girmemis hatta cok yukarda dedi dr ve tetiklemek icin epey can acitan biseyler yapti.. Eve geldim kanli bi sivi geldi ama sanirim gelmeyecek kendi.. Normal istiyordum ama catim da cok genis degil ve 3.400 simdiden kilosu sanirim haftaya carsamba sezeryan olacagiz:( 39. Haftada boyle olup kanala inen var mi?!
Merve94 Ezogelin Bende aynıyım seninle 38+6 bebek bas asagı ama yukarıda kanala girmemiş. Tetiklemek için çatı muayenesi oldum bende lekelenme bile olmadı 🙁 bol bol yürü dedi aynı sekilde inşallah kendiliğinden gelirler dua edelim 🙏🏼
HaticeElmas Ezogelin bnde 39 haftadaym bnmki kanala indi çok oldu ama ne kanama var ne sancı var nst de de sancm cikmyr bnda doktor sancn olsn diye göğüs uclrni sk dedi ama canm çok acıyor yapmyrm tetiklyrms sancıyi
mervekaya0658 Ezogelin canım bende bugün 39 a girdim baş aşağıda ama kanala girdi mi girmedi mi bilmiyorum önümüzdeki Çarşamba kontrolüm var çatıya dekanda hiç bakmadı sancı denen bişeyde yok ne yapacağımı bilmiyorum beklemedeyim bebimkide erkek bu arada