dishonest uygaranne ama canınız yanmıyor mu benim çok acıyo sertleşince sanki çocuğa bir şey oluyor gibi oluyor. Hayır Bebek iyi şu an çok şükür
uygaranne dishonest yok bende acı olmuyor cnm biraz sıvı fazla ondan sert Karnım.uzandığımda yumuşuyor her sertleşme de kasılma olmuyor
Eminer dishonest benm sikayetim yoktu normal kontrole gittim sonra sanci cikti aldilar ama suan ayakta durunca karnim sertlesiyor uzaninca bebek bi araya toplanıyor kaşıklarım da hafif agri var ve bebek hep asagida bazen rahmim cok acıyor
dishonest Eminer aynı şeyi yaşıyoruz gerçekten ben bir de memlekete gezmeye geldiğim zaman oldu o yüzden eve de gidemiyorum.
Eminer dishonest cok gecmis olsun kuzum Haurlisiyla vaktinde aliriz inseAllah bebelerimizi kucagimiza
Damladerinliya dishonest dishonest merhaba ben de 28 haftaligim adalat yazdi doktorum bulamıyoruz nerden buldunuz lütfen yardimci olur musunuz?
Damladerinliya dishonest hafta sonu ulaşamadım yarin aricam insallah viransehirde yasiyorum ben de varsa hemen gidip alıcaz